Getty Images
Nagradni natječaj

Prijavi se i osvoji: Gloria i Mark Pjetri daruju vjenčano prstenje

U suradnji sa zlatarnicom Mark Pjetri Gloria vam daruje atraktivna nakit u vrijednosti 10 tisuća kuna, a sve što trebate jest poslati nam svoju fotografiju i ljubavnu priču.

Kad parovi odluče "zaokružiti" svoju ljubav prstenom, imaju brojne dileme: zlato ili platina, dijamant ili cirkon, tradicija ili ekstravagancija, treba li vjenčano prstenje nalikovati zaručničkom, moraju li biti iz istog seta, je li izbor u skladu s trendovima? Dvojbe nema kad je riječ o mjestu koje nudi odgovore na ova pitanja - zlatarnica Mark Pjetri, gdje zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji dobro znaju što mladencima treba.

Zlatarski obrt obitelj je započela skromno u Pragu, a danas u Češkoj i Hrvatskoj - točnije u Areni Zagreb - imaju multibrand trgovine s nakitom najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su Blush, Borsari, Franco Magalini, Cameo Italiano, Lelune, Unoaerre, Engelsrufer, Julie Julsen te domaći Lapidarium.

Promo

Svjesni da se zaručničko i svadbeno prstenje nosi cijeli život - ili bi barem trebalo - u ponudi imaju više od tristo modela podijeljenih u osam stilskih kolekcija. Među njima je popularna ona s otiscima prstiju mladenaca. Kako iznimno cijene svoje kupce i klijente, izrađuju i nakit prema njihovoj narudžbi i predlošku, a cijena ovisi o modelu, veličini i materijalu.

No, svaki komad jednako je atraktivan, kvalitetan i bezvremenski. Gloria i Mark Pjetri daruju vam vjenčano prstenje u vrijednosti 10 tisuća kuna.

Prijavite se na nagradni natječaj putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i najkasnije do utorka 10. ožujka (do 10 sati) pošaljite svoju fotografiju i vašu ljubavnu priču te ime i prezime, adresu i broj telefona. Ime dobitnika bit će objavljeno u Gloriji 12. ožujka 2020.

Linker
15. travanj 2024 15:37