Ljetni vrt by Gloria

Pridružite nam se na partyju kojim odajemo počast starom Zagrebu! Posjetite naš Ljetni vrt i zabavite se s nama

Ljetni vrt by Gloria tijekom dvodnevnog druženja evocirat će neka romantična, prošla vremena, ali slaviti i ljepotu dana koju su pred nama. Pridružite nam se u atriju Arheološkog muzeja 7. srpnja u 20:00 u Zagrebu. Ulaz slobodan, a program jako zabavan.

Zabavna i romantična posveta starom Zagrebu bila nam je nit vodilja pri stvaranju Ljetnog vrta u atriju Arheološkog muzeja u Zagrebu. Ljetni vrt by Gloria tijekom dvodnevnog druženja evocirat će minula vremena, ali slaviti i ljepotu dana koji su tek pred nama.

Gdje? U atriju Arheološkog muzeja! Kada? Od 20 sati! Koliko? Ulaz slobodan!

Najčitaniji i najutjecajniji ženski magazin organizira dvodnevno druženje u središtu Zagreba, a sve kako bismo se napokon susreli s našim vjernim klijentima, zvijezdama i čitateljima. Druženje zakazujemo za 07. i 08. srpnja u atriju Arheološkog muzeja, a kroz zabavni program vodit će nas voditeljica Iva Šuletić. Ulaz na prvi dan (07.07. - srijeda) Ljetnog vrta by Gloria je slobodan!

image
Gloria produkcija

Zabavni program Glorijinog Ljetnog vrta

Tijekom večeri u srijedu ulaz će biti slobodan za sve zainteresirane posjetitelje, koji će moći uživati u zabavnom kvizu znanja na temu Zagreba, ali i pripravi tradicionalnih zagrebačkih jela koja će prirediti naši slavni natjecatelji. Kuhanje, ali i ostatak zabavnog programa održat će se uz podršku naših vjernih partnera - Eucerina, Podravke i HEP-a.

U kvizu o poznavanju Zagreba natjecat će se u dvije ekipe, a koje čine Nevena Rendeli Vejzović, Anja Alavanja, Mirjana Bohanec Vidović, Nina Violić, Filip Šovagović i Lana Kos. U kulinarskom dvoboju Sanja Doležal kuhaču će ukrsititi s poznatom food blogericom Janjom Benić. Dame će pripraviti popularni zagrebački desert, idealan za ljetne dane i noći.

Osim kviza na temu starog Zagreba i kuhanja zaboravljenih delicija, očekuje vas i posebno izdanje panela Gloria osobno, a tijekom kojeg će naši panelisti govoriti o gastronomskoj povijesti grada Zagreba, običajima koje smo zadržali i tradicijama koje smo vremenom zaboravili. Što smo jeli nekada, a što danas - i koliko smo zadržali od običaja - teme su o kojima će razgovarati lovac na antikvitete Jura Gašparac i poznata gastro blogerica Nastasja Chiara Petrić.

Dođite i zabavite se s nama!

image
Gloria produkcija
Linker
25. travanj 2024 21:32