Samo u Gloriji!

Presretni mladenci! Donosimo ekskluzivne fotografije s vjenčanja Duje Ćalete-Cara i njegove Adriane!

Dubrovačka tvrđava Revelin poslužila je kao bajkovita kulisa za svadbu nogometaša Duje Ćalete-Cara i njegove dugogodišnje djevojke Adriane Đurđević koji će sredinom kolovoza prvi put postati roditelji.

Nakon pet godina veze Duje Ćaleta-Car (24) i Adriana Đurđević (29) izmijenili su bračne zavjete, a detalje sa svadbe te fotografije ekskluzivno su otkrili samo za Gloriju. Šibenski nogometaš i magistrica prava, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, vjenčali su se u njezinom rodnom Dubrovniku, a ceremonija je održana na vrhu tvrđave Revelin koju su za tu priliku ukrasili u rimskom stilu - raskošnim vijencima od nekoliko vrsta cvijeća.

O detaljima vjenčanja i velike ljubavi ovog para, pročitajte više u novom broju magazina Gloria!

image
WWW.STUDIODT.COM
image
WWW.STUDIODT.COM
image
WWW.STUDIODT.COM
image
WWW.STUDIODT.COM
image
WWW.STUDIODT.COM
image
WWW.STUDIODT.COM
image
WWW.STUDIODT.COM
image
WWW.STUDIODT.COM
image
WWW.STUDIODT.COM

Osim ove, donosimo vam još zanimljivih priča iz pera naših novinara:

Ida Tomašković išla je u đir po gradu s Ellom Dvornik

Kada sam sjela u auto s blogericom Ellom Dvornik, nisam znala što me čeka. Iako još ne vozim pa nisam na ‘ti’ s prometnim propisima, stiskanjem gasa i parkiranjem u rikverc, već sam se u prvih pet minuta osjećala ugodno s Ellom za volanom. To nije ništa čudno jer je vozački ispit položila s 19 i iznimno je oprezna u prometu, a i mora biti jer joj u autu društvo često pravi suprug Charles i njihove dvije kćeri, Balie i Lumi. S njima je vožnja uvijek zabavna, ali i graniči s kaosom. Dok se vani izmjenjivala kiša i sunce, otkrila mi je što je posebno živcira u prometu i kakva se glazba nalazi na njezinog playlisti.

image
Ella Dvornik i novinarka Ida Tomašković
DARKO TOMAŠ/CROPIX

Snježana Dragojević Harapin razgovarala je s motoristicom Anom Martinac

Vožnja na motoru oduvijek mi je bila noćna mora tako da se sa svojom sugovornicom, motoristicom Anom Martinac, premda vozi predivan primjerak iz 1930., ne bih mijenjala ni za što na svijetu. No, kao zaljubljenica u oldtimere, itekako bih za volanom spačeka, topolina i BMW-a rado zamijenila njihove vlasnice Doru Višek, Majdu Barbić ili Zlaticu Žugec. Prekrasni automobili, koji i danas izgledaju kao da su upravo izašli iz tvornice, rezultat su velike ljubavi i strasti koja je mnogim muškarcima i ženama postala stil života, a česti susreti vlasnika prilika su da prodube dugogodišnja prijateljstva, ali i saznaju korisne informacije, poput one gdje nabaviti neki dio za vremešnog ljubimca.

image
Snježana Dragojević Harapin
PRIVATNI ALBUM

Dolores Tolić donosi priču o borbi Matka Jelavića

Kad je Matko Jelavić u veljači pretrpio srčani udar, činilo se da će se teško uspjeti oporaviti jer prve prognoze nisu bile obećavajuće. Uz to što su mu ugrađena dva stenta, zbog dodatnih komplikacija u bolnici je proveo gotovo mjesec dana. No, splitski glazbenik, uz čije su pjesme odrastale mnoge generacije, nije se predao, a sve o njegovoj najvažnijoj borbi ispričao je za Gloriju. Na početku našeg razgovora, na koji je stigao sa suprugom Mirjanom i dvojicom sinova, Jelavić mi je naglasio kako bi volio da njegova ispovijest drugima bude pouka - kako ništa ne smijemo shvaćati olako kad je zdravlje u pitanju.

image
Dolores Tolić
PRIVATNI ALBUM

U novom broju Glorije potražite i drugi kupon za veliku nagradnu igru Glorije i DANKüchena, a u limitiranom izdanju po cijeni od 39 kuna čekaju vas traka za kosu i knjiga "Neispričana priča o Žuži Jelinek".

Gloria i DANKüchen nagradna igra: Osvojite voucher za kuhinju po mjeri u vrijednosti 100 tisuća kuna

image
Gloria produkcija

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

  • MARIJANA I IVICA PULJAK Visoki ciljevi
  • BORIS JOHNSON I CARRIE SYMONDS Treća bračna sreća britanskog premijera
  • ZDRAVLJE Bez brige s Dijanom: psihijatrica Alemka Kulenović o pronalasku unutarnjeg mira
  • STIL ŽIVOTA Izlet na četiri kotača
  • SPECIJAL GLORIA AUTO Ella Dvornik-Pearce: oprezna vozačica * Stil na četiri kotača* Ana Martinac, Majda Barbić, Dora Višek i Zlatica Žugec: zaljubljene u oldtimere * Strujni izlet u zeleno srce Hrvatske * Albina Grčić: energična i za volanom * Marijana Batinić: moj novi limeni ljubimac
  • KUHINJA: KSENIJA MARINKOVIĆ Nema ručka bez deserta
  • PUTOVANJE: VITOMIR MARIČIĆ Kroz pustinju i podmorje Egipta
  • FELJTON: EMMA STONE Holivudska slatkica bez skandala
Linker
15. ožujak 2024 15:25