SAHAN NUHOGLU
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Pljuska zbog Keriman

Dobar dan, kako ste – obratila nam se turska glumica Nursel Köse kad je ušla u vrt produkcijske kuće Endemol, u elitnom istanbulskom kvartu Etiler, gdje smo dogovorili intervju. Osim pozdravom na hrvatskom jeziku, zvijezda serijala “Tuđi život” iznenadila nas je i samom svojom pojavom.

Visoka, vitka, duge i raspuštene crne kose te u pripijenoj haljini – koja je isticala sve njene fizičke atribute – potpuna je suprotnost šašavoj i pomalo grotesknoj Keriman, koju glumi u trenutačno najgledanijem turskom serijalu.

Iako je krenula kao najgora zlica, Keriman je u drugoj sezoni postala jedan od najživopisnijih i najsimpatičnijih likova – i sve to zahvaljujući Nursel Köse, koja svemu što radi mora dati osobni pečat.

Osjećate li da vam je uloga Keriman donijela popularnost, obraćaju li vam se nepoznati ljudi na ulici?
– O, da, i većina iskustava je vrlo pozitivna -osim nedavnog ekscesa. Hodala sam ulicom s mužem i prijateljem, kad mi se obratila jedna starica vičući i pokušavajući imitirati Keriman. Kako se glasala kao papiga i ništa je nisam razumjela, pitala sam je što govori, a ona mi se približila i – opalila šamarčinu. Baš sam se uplašila i sjetila sam se kako mi je redatelj nakon prve epizode savjetovao da izlazim van s tamnim naočalama i perikom jer da bih zbog uloge zlice mogla imati problema.

Ekskluzivan intervju s Nursel Köse pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 23. lipnja, a uz koji vas na dar očekuje ljetni horoskop! Uz novi broj Glorije ne propustite i limitiranu kolekciju hit torbica za 49,90 kuna.

Razgovarala Maja Kuzmanović

Linker
16. travanj 2024 15:42