NOVA GLORIA IN

Nužan korak: Program za savršeno čisto rublje uključuje puno više od pranja i glačanja

U doba pandemije ključno je voditi računa o osobnoj higijeni, kao i svoje okoline - našim vodičem osigurajte si pravilno održavanje odjeće, ručnika i sportske opreme.

Premda ne roštiljamo u velikom društvu niti smo otputovali, produljeni vikend i dalje pruža mnogo mogućnosti za kvalitetno iskorištavanje slobodnog vremena. Sad je, primjerice, trenutak da se uhvatite novih književnih naslova, pogledate propuštene predstave online ili preslušate albume koje smo vam preporučili u našem Šalabahteru za dobar provod.

Razveselite se i pregledavajući naše izloge odjeće i odaberite maramu kojom možete prikriti izrast na kosi dok čekate termin za bojenje u frizerskom salonu.

Kako bismo vam odagnali osjećaj nedostatka motivacije, predstavljamo kreativce koji u doba krize razvijaju nove ideje - poput tima iz zadarske pivovare Brlog čija je ponuda proširena i za kvasac, dok Zagrepčanka Martina Šimunković svojim biljnim staklenicima podiže pak svijest o važnosti čuvanja hrvatskih šuma.

U novi tjedan uđite odmorni i s novim režimom rada: svima koji ostajete doma, mogli i biti korisni savjeti za bolju organizaciju posla od kuće.

A kad budete prali rublje, isprobajte dezinfekcijsko sredstvo koje darujemo uz naš novi broj, ali i naše trikove za besprijekorno čisto rublje.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Unsplash

Novi broj magazina Gloria IN potražite subotom samo uz Jutarnji list ili online!

U ovoj kultnoj ženskoj reviji Jutarnjeg lista i ovoga vas puta čeka pregršt zanimljivih tema:

  • NJEZINO VELIČANSTVO TORBA Eksponati zvjezdanog statusa
  • TRAPER NOVOG VREMENA Vječni klasik koji ide uz sve
  • DEMI LOVATO Optimizam pobjeđuje
  • MARAMA Frizura od tekstila kao kruna stila
  • LJEPOTA Lice u dobroj formi
  • INTERIJERI Bijeg od kućne klopke
  • GASTRO Što skuhati s kraljem svih grahorica

Samo uz Gloria IN magazin ne propustite na dar Sanytol - mirisno sredstvo za dezinfekciju rublja!

Linker
22. travanj 2024 06:57