U prodaji

Novi broj Glorije IN u znaku je izazova koje bismo svi trebali slijediti, evo kako

Dobar kućni ritam tema je novog broja naše kultne ženske revije koja izlazi subotom uz Jutarnji list, a podrazumijeva proljetno čišćenje - iznutra i izvana. Možda je to izazov kojemu ste do danas odolijevali, no nemojte - svakako nam je potreban. Evo kako ga lako i učinkovito provesti u djelo.

Ovaj broj Glorije IN posvetili smo njezi unutarnjeg i vanjskog okoliša. Ne samo zato što se 22. travnja obilježava Dan planeta Zemlje već i stoga što smo u ovim vremenima društvene izolacije svjesni kakvo su bogatstvo zajedničke aktivnosti na otvorenom koje smo donedavno uzimali zdravo za gotovo.

Istovremeno s prirodom, koja je u punoj proljetnoj snazi, i mnoge industrije nastoje “zazelenjeti” svoje vrijednosti: promovira se važnost recikliranja i korištenja obnovljivih izvora energije, nove kolekcije “posute” su lišćem...

I ljudi diljem svijeta pronalaze načine kako da svakodnevicu u domu učine što zelenijom, zato smo za vas priredili kratki vodič za uzgoj vrta na balkonu ili na prozoru.

No, obilje sunčeve svjetlosti ovih dana ima i svoje “zamke” - otkriva, naime, jesmo li i do koje mjere zapustili određene dijelove kućanstva pod izlikom nedostatka vremena.

Zato isprike za neurednost više nema: slijedeći savjete organizatorice prostora Kristine Zvonar Brkić, garantiramo da ćete zajedno sa svojim prostorom “prodisati”. Nakon velike čistke možete si priuštiti i mini redizajn doma - u tome vam mogu pomoći brojne “uradi sam” ideje na društvenoj mreži Pinterest, koja ovih dana bilježi veliki porast popularnosti. A u čistom i mirisnom okruženju uživat će i vaša duša i tijelo - uz našu preporuku filmova, baletnih izvedbi, knjiga i izložba koje možete konzumirati iz vlastitog naslonjača.

E, to mi nazivamo proljetnim čišćenjem, iznutra i izvana.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN


Novi broj magazina Gloria IN potražite samo danas uz Jutarnji list!

U ovoj kultnoj ženskoj reviji Jutarnjeg lista i ovoga vas puta čeka pregršt zanimljivih tema:

VRTLARICE NOVOG DOBA Kreacije nadahnute radovima među zelenilom

ODA PRIRODI Svijet luksuza u znaku lišća, šuma i prašuma

PLETIVO Ležerna odjeća od pamučnih i vunenih niti kao motiv za usvajanje novog hobija

STIL KOD KUĆE Kombinacije za profinjen izgled na videosastancima

SAVRŠENE OBRVE Njega lukova iznad očiju u izolaciji

PROLJETNO POSPREMANJE Generalka stana uz stručne savjete

VRT NA BALKONU Vodič za uzgoj začinskog bilja

LISNATO TIJESTO Pet ideja za prste polizati

Linker
25. travanj 2024 03:45