GLORIA IN
Ne propustite!

Novi broj Glorija IN donosi sve trendove na jednom mjestu, od volana do seksi izreza

Cut-out komadi su nova dizajnerska opsesija. Gloria In donosi najljepše modne kreacije koje više otkrivaju negoli skrivaju!

U trendu su odjevni predmeti s prorezima, koji stavljaju fokus na neke nove “točke uzbuđenja”, poput ogoljenih bokova, struka, dijelova leđa i ramena. Haljine s prorezima zanimljivih oblika preplavile su i crvene tepihe, a dodatnu atraktivnost daju im čvorovi i metalni lančići kojima su ukrašene. Modni znalci tvrde da pak kako je ovaj trend u izravnoj vezi s pandemijom - nakon dvije godine anksioznosti, izbjegavanja tuđih dodira i učestalih kućnih pritvora sve što želimo ovog proljeća jesu gomila senzualnih dodira i sunce na goloj koži.

image

U novom broju Glorije IN doznajte što će se nositi narednih mjeseci

CORNEL CRISTIAN PETRUS/SHUTTERSTOCK

Da biste kožu doveli u savršeno stanje za modno razotkrivanje, priuštite joj kućni spa tretman. U rubrici ljepota Gloria IN donosi savjete i predlaže proizvode uz koje će vaša koža ponovno postati meka, mirisna i hidratizirana, a um opušten. Najbolji wellness tretman ipak je, složit će se mnogi, odlazak na more.

image

Jeste li si već priuštili kućni spa!?

UNSPLASH

Ako razmišljate o produljenom vikendu negdje na toplom jugu, predlažemo posjet Pelješcu, poluotoku poznatom po predivnim pejzažima, ukusnoj hrani i sjajnom vinu.

image

Ako ne znate kamo za vikend, preporučujemo vam Pelješac

FABIJAN DRNAS

Dani su sve dulji, a prognoza sve povoljnija - iskoristite ih za uživanje!

image
.
Linker
11. lipanj 2022 21:32