Facebook Friends
NIKAD NAS NISU NAŽIVCIRALI

Nisu uvijek bili u fokusu radnje, ali smo ih obožavali: Sjećate li se ljubavnih parova iz hit serija?

Svi smo čekali saznati kako će Ted "upoznati majku" svoje djece, hoće li Rachel 'sići s aviona' te kad će Sheldon zaprositi Amy, no nerijetko su u svim tim serijama zanimljiviji bili sporedni parovi. U našem testu dotaknuli smo se onih najboljih i najuspješnijih ljubavnih parova iz humorističnih serija.

Nije lak zadatak napraviti uspješnu humorističnu seriju. Dvostruko je teži zadatak napraviti uspješnu humorističnu seriju, koja se neće "ispuhati" i završiti nakon dvije ili tri sezone. Ono što je posebno teško je zadržati dobru dinamiku između likova, kao i kemiju između parova.

Zbog toga scenaristi često idu na "hoće-neće" razdoblja, kad likove koji su glavni pokretači radnje u serijama, spajaju na i rastavljaju kako se sezone serija i serija kao takva primiču svom kraju.

RIJEŠITE I OVE KVIZOVE:

Srpnjom dominiraju rakovi: Koliko dobro poznajete ove super frajere na zvjezdanom i zodijačkom nebu?
Hrvatski 'Prijatelji' vladali su malim ekranima godinama - Koliko se dobro sjećate likova iz 'Bitangi i princezi'?
Znate li tko je tko, a tko je bio s kim u omiljenim telenovelama koje su stare i po dvadeset godina?

Koliko su se samo puta spojili Rachel i Ross iz serije "Prijatelji", da bi se samo nekoliko epizoda kasnije posvađali do razine da bi jedva pričali. A u "Teoriji velikog praska" slična smo spajanja, zavođenja, svađe i raskide gledali i između Penny i Leonarda, a u nekoliko navrata i između Sheldona i Amy.

via GIPHY

No kada malo bolje razmislimo, u svim tim serijama postoje i oni parovi koji nisu često protagonisti, nego koji više služe kao podrška glavnim likovima. Ipak, nitko ne može reći da Marshall i Lily iz serije "Kako sam upoznao vašu majku" nisu #relationshipgoals, a da Monica i Chandler nisu ispali najzreliji i najstabilniji od svih "prijatelja".

via GIPHY

Za ovaj smo vam vikend pripremili kviz o najboljim ljubavnim parovima koje smo imali prilike upoznati u svima omiljenim humorističnim serijama - od "dadilje" Fine i gospodina Sheffielda, preko Raya i njegove supruge Debre, sve do para koji je vezu iz humoristične serije obnovio u stvarnom životu mnogo godina kasnije - Mile i Ashtona.

via GIPHY

Želimo vam puno zabave:

Linker
20. travanj 2024 08:55