Nina Violić i Milana Vlaović Kovaček tijekom panel rasprave na temu "Sastati se ili rastati".
 Vedran Peteh / CROPIX /
Gloria osobno

Nina Violić prisjetila razvoda od bivšeg supruga: 'Najviše me grižnja savjeti 'prala' prema njoj'

Panel rapravu prve "Gloria osobno" večeri vodila je moderatorica Barbara Kolar, a s njom su o temi "Sastati se ili rastati" razgovarale, osim glumice Nine Violić, naše kolumnistice i spisateljice Milane Vlaović Kovaček i odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko.

"Sastati se ili rastati", pitanje je koje si, nažalost, niz žena svakog dana postavlja kada su u pitanju privatni odnosi. Na prvoj "Gloria osobno" večeri okupile su se u zagrebačkom Hemingway baru Lisinski brojne dame iz javnog života, sve kako bi poslušale panel diskusiju na spomenutu temu.

Pogledajte u cjelosti prvu ekskluzivnu Gloria osobno priču na temu 'Rastati se ili sastati'

Iako su sve sudionice panela imale što za reći na tu temu, glumica Nina Violić sve je nasmijala svojim priznanjem. Naime, otkrila je da se bolje sjeća razvoda nego vjenčanja te je rekla: "Dan prije su nam došli kumovi pa smo sjeli u barku i popili litru rakije tako da se ja vjenčanja stvarno slabo sjećam". Međutim, priznala je i kako je, iako će neki možda i sumnjati, u duši romantičarka.

Najbolje trenutke s prve ekskluzivne "Gloria osobno" večeri pogledajte u nastavku:

Zanimljivo je bilo i viđenje spisateljice i kolumnistice Milane Vlaović Kovaček koja je otkrila da je njoj i njezinom bivšem suprugu razvod došao dobro. "On mi je danas nešto između prijatelja i brata", rekla je Milana koja se za razliku od mnogih žena koje su prošle razvod, može pohvaliti da je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima.

Najčešće su dobri odnosi među parovima nakon razvoda potaknuti zajedničkom djecom, iako to ne mora biti isključivi razlog zašto bi se bivši supružnici nastavili ponekad čuti ili viđati. Nina Violić kroz razvod je prošla kada je njezina kći imala svega dvije godine. "Meni je Roza imala svega dvije godine kad smo se rastali. Ne sjeća se toga i mene je od svega toga najviše "prala" grižnja savjesti prema njoj, da li sam nju zakinula u životu time što sam se rastala. Danas je ona užasno sretna što je upoznala od tate curu i moj život, smatra to svojim bogatstvom i kada se netko svađa u školi, ona uvijek lijepo savjetuje i razgovara. Danas ima 17 godina i vidim da nije nikakav problem ostao", sretna je glumica danas.

Vedran Peteh / CROPIX /
Gloria osobno - Barbara Kolar, Nina Violić, Milana Vlaović Kovaček i Ljubica Matijević Vrsaljko

Ugodno druženje okupljenih dama nastavilo se i nakon panel rasprave, neke su to vrijeme iskoristile da bi popravile make-up u dm kutku uz pomoć vještih vizažistica, neke kako bi i same s nama podijelile svoju priču koju su poslale putem Hrvatske pošte, dok su treće poslušale savjet Barbare Kolar da se počaste Dolcela slasticama jer je "ljeto još daleko".


Ovdje pogledajte tko nam se sve pridružio na prvoj "Gloria osobno" večeri.

Pročitajte više o Gloria osobno:

Linker
21. ožujak 2024 16:14