U novom broju Glorije

Nina Badrić iskreno progovara o bivšim ljubavima: ‘Ni sama ne mogu objasniti neke svoje odabire‘

Zagrebačka pjevačica kojoj je kraj godine donio mnogo profesionalnih uzbuđenja otkriva zašto se odrekla mesa te da se bliži 50. rođendanu, ponosna na sve što je postigla, ali i svjesna svojih pogrešaka - pogotovo u privatnom životu.

Protekla godina nije donijela željeni povratak u život kakav je bio prije pandemije, no zagrebačka glazbenica Nina Badrić (49) izvukla je najbolje iz datih okolnosti, što se vidi i po njenom stavu, ali i po novom sjaju kojim je zablistala. U velikom intervjuu za novi broj Glorije, glazbenica iskreno progovara o mnogim temama pa i onim intimnim.

"Kad me upoznaju, uvijek me dočeka ista rečenica: 'Pa ti si normalna', što god to značilo", otkrila je Nina kako za nju izgleda obično upoznavanje s novim ljudima. Otkrila je kakav joj se tip muškaraca sviđa kao i da su joj se kriteriji kod muškaraca mijenjali s godinama. "Itekako su se promijenili. Kad pogledam iza sebe, puno puta se zapitam: 'Što je meni bilo s glavom?' Ni sama ne mogu objasniti neke svoje odabire. No, budite sigurni da sam do sada srela pravu osobu, sigurno bih uz nju ostala. Što ste me ono pitali? Eh da... Volim duhovite muškarce", kazala je Nina Badrić.

"Pamtim samo sretne dane... legendarni su stihovi koje pjeva Gabi Novak, no svakome od nas mogu poslužiti kao izvrstan booster optimizma i pozitivne energije na početku još jedne izazovne godine, u kojoj se nadamo kraju pandemije i povratku normalnog života. Slične želje ima i zvijezda naše naslovnice, pjevačica Nina Badrić, koja će iz 2021. također pamtiti samo sretne dane.

image

Samo uz novi broj Glorije na koioscima potražite i veliki godišnji horoskop.

FOTOGRAFIJE: GLORIA PRODUKCIJA

A kakva godina očekuje vas, doznajte u velikom horoskopu koji vam darujemo uz ovaj broj. Potrudili smo se detaljno analizirati sve znakove i nadamo se da će vam biti zabavno i inspirativno čitati što vam prognoziraju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi...", poručuje Alenka Ostrihon, glavna urednica svih Glorijinih izdanja.

Damir Leljak donosi priču s naslovnice kao i recepte pobjednika Masterchefa

Mnoge moje prijatelje kuhanje opušta, a mene - s obzirom na to da jedva znam ispeći jaje - relaksira gledanje kulinarskih emisija. Među njima je i MasterChef, čiji je pobjednik, 26-godišnji Ivan Temšić, bio i moj favorit u finalu. Priznao je da je u prošlosti radio stvari na koje nije ponosan, što se vidjelo na snimci koja je procurila u medijima, ali ta Ivanova nepromišljenost nije zasjenila njegov uspjeh. Zauvijek je raskrstio s porocima, vratio se na pravi put (što treba pozdraviti) i energiju usmjerio na kulinarske ‘ludorije’ kojima je osvojio i žiri i gledatelje.

image

Damir Leljak

GLORIA PRODUKCIJA

Kristinka Šćavina u razgovoru s inspirativnim ženama

Uvijek je užitak razgovarati s inspirativnim ženama, a jedna od njih je i Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska. Dok smo razgovarale o svemu i svačemu - od aktiviranja Teamsa do njezinog života u Africi - razvila je zanimljivu teoriju o pogreškama. Naime, za nju je pogreška samo jedan od koraka ka pronalaženju rješenja pa je se zato ne treba bojati. Dapače, treba poticati ljude da se odvaže na pogrešku i razgovaraju s drugima o njoj, jer više glava razmišlja bolje od jedne. Slušajući je, zapitala sam se koliko puta smo svi mi odustali od želja i snova bojeći se da nećemo uspjeti, da ćemo pogriješiti. Tatjana Skoko osoba je koja takve misli raznosi poput vjetra, motivirajući i vodeći naprijed.

image

Tatjana Skoko, direktorica Microsofta.

MARKO MISCEVIC/CROPIX

Josip Jurčić razgovarao je sa zvijezdom popularne serije 'I tek tako'

HBO-ov serijal ‘I tek tako...’ privukao je pažnju gledatelja diljem svijeta, pogotovo onih koji su obožavali dogodovštine mladih žena s Manhattana u serijalu ‘Seks i grad’, a reakcije su bile raznolike. Jedni govore kako je nekad ipak bilo bolje, drugi pozdravljaju realističniji pristup životu u srcu New Yorka, no svi se slažu da je flambojantni lik Che Diaz, nebinarne komičarke koja postaje novi poslodavac Carrie Bradshaw - pravo osvježenje. Dok smo razgovarali putem Zooma, glumica Sara Ramirez pokazala je da je u lik unijela dosta osobnoga - od svoje energije i artikuliranosti do rodne osviještenosti i modne zaigranosti.

Uz novi broj Glorije koja je ovog tjedna na kioscima već u srijedu 5. siječnja, pronađite i Veliki godišnji horoskop.

image
GLORIA PRODUKCIJA

U Gloriji potražite i druge zanimljive teme:

SELMA BLAIR Nema predaje u borbi s multiplom sklerozom

INTERVJU SARA RAMIREZ Nova zvijezda 'Seks i grada' otkriva: Seksualno sam fluidna

VOJVODA OD YORKA Steže se obruč oko razvratnog princa Andrewa

PHILIPPINE LEROY-BEAULIEU Šefica iz 'Emily u Parizu' kao femme fatale u 50-ima

TATJANA SKOKO Poslovni uspjeh direktorice Microsofta

LJEPOTA, MODA I INTERIJERI Very peri boja kao nagovještaj novih vizija

KUHINJA Ivan Temšić: Recepti pobjednika showa MasterChef

PUTOVANJE Luka Grubišić: Mojih osam tjedana u Peruu

FELJTON Betty White: Odlazak u velikom stilu

Linker
19. travanj 2024 13:06