Getty Images
NOVI SERIJAL

Nicole Kidman: Male laži iza blještave fasade

Holivudskoj glumici Nicole Kidman nominacije za Oscare nisu strane. Dosad je bila nominirana tri puta, sva tri puta za glavnu žensku ulogu, a jedna od te tri nominacije donijela joj je zlatni kipić.

Oscara je osvojila 2002. godine za ulogu spisateljice Virginije Woolf u drami "Sati", a sada bi taj uspjeh mogla ponoviti budući da je opet nominirana. Ova, najnovija nominacija prva joj je za najbolju sporednu ulogu, a zaslužila ju je ulogom u filmu "Lav" australskog redatelja Gartha Davisa. Prema nekim prognozama, Nicole je jedna od izglednijih kandidatkinja za osvajanje zlatnog kipića u ovoj kategoriji, ali kraj nagađanjima će doći tek 26. veljače na 89. svečanoj dodjeli Oscara.

Uz Oscar, ono što zaokuplja misli Nicole Kidman u posljednje vrijeme uloga je u novoj TV seriji "Male laži" koja 20. veljače kreće s emitiranjem na hrvatskom HBO-u, a bit će dostupna i u digitalnoj videoteci. "Male laži" snimljene su prema istoimenom bestseleru australske spisateljice Liane Moriarty, a radnja se zbiva u kalifornijskom gradiću Montereyu, gdje kroz zagonetku o ubojstvu prati pet majki i njihove naizgled savršene živote.

U velikom razgovoru za magazin Glorija Nicole Kidman je progovorila o svojoj ulozi u serijalu, o tome postoji li savršen život, o svojem 11-godišnjem braku s country-zvijezdom Keithom Urbanom i o aktivizmu protiv nasilja nad ženama. Cijeli intervju pročitajte u novom izdanju magazina Glorija koji je na kioscima od 16. veljače.

Linker
25. travanj 2024 18:17