Vedran Peteh
U NOVOM BROJU GLORIJE

Nevena Rendeli i Mak Vejzović - Novi početak u stanu punom uspomena

TV voditeljica i direktor fotografije na HRT-u preuredili su klasični građanski stan u kojem je ona odrasla u oazu modernog dizajna, do koje vodi stotinu stuba.

Tajna savršene figure televizijske urednice i voditeljice Nevene Rendeli (35) nije samo u trčanju, o kojem je posljednje dvije godine gotovo ovisna. Dio zasluga pripada i nečem puno prozaičnijem - svakodnevnom penjanju stubama.

Naime, do stana na četvrtom katu u starinskoj zgradi u zagrebačkom centru, u kojem živi sa suprugom, direktorom fotografije na HRT-u Makom Vejzovićem (35), ima ih točno stotinu. Nevena ih je izbrojila davno, jer riječ je o stanu u kojem je odrasla - s majkom Maricom, medicinskom sestrom, ocem Mlađanom, umirovljenim ekonomistom, i mlađim bratom Krešimirom, menadžerom. Roditelji i brat su se u međuvremenu preselili, a ona je nekadašnji klasični građanski stan od 90 četvornih metara nedavno preuredila u moderni stambeni prostor u industrijskom stilu.

Cijelu priču o uređenju stana, Neveninoj strasti prema putovanjima i zajedničkom životu sa suprugom Makom pročitajte u novom broju Glorije koji je u prodaji od 15. prosinca koji možete kupiti u paketu sa smart touch rukavicama po cijeni od 49,90 kuna!

Linker
14. travanj 2024 01:35