Nada & Promjena

Ne propustite! Donosimo vam specijalno izdanje za kulturu življenja - Gloria Trendovi 2021.

Iako nam je ova godina pokazala koliko smo ranjivi, s optimizmom (ali i dozom opreza) ulazimo u novu dekadu koju će, nadamo se, obilježiti briga za bližnje, solidarnost i oporavak prirode, što je jedna od rijetkih pozitivnih stvari u pandemiji. Što nas očekuje u budućnosti, doznajte u specijalnom izdanju našeg i vašeg omiljenog ženskog magazina!

Kako će izgledati naš život 2021.?

Na to pitanje ne mogu vam odgovoriti, no vjerujem da će vas stranice ovog specijalnog izdanja Glorije nadahnuti da počnete drukčije promišljati život. Meni osobno ova je pandemijska godina donijela mnogo stresa, ali i uspješno riješenih izazova jer je Gloria, unatoč teškim okolnostima, ostala najprodavaniji i najutjecajniji ženski tjednik u Hrvatskoj i regiji.

Korona nas nije dotukla, i to samo zahvaljujući vama - našim vjernim čitateljima. Moj privatni život pak dobio je jednu novu dimenziju - lišila sam se konzumerističkih napasti i pretjerivanja (koji su u pandemijskim uvjetima ionako neukusni) te sam provodila više kvalitetnog vremena s obitelji, i to u prirodi, na otvorenom, bez gužvi...

image
Alenka Ostrihon, glavna urednica svih Glorijinih izdanja
MARIO KUČERA/CROPIX

Sve je poprimilo jednu iskonsku notu, kao nekada kada sam bila dijete.

Još sam dublje osvijestila da mi za sreću ne trebaju materijalna bogatstva, već je dovoljna dobra knjiga i zagrljaj bliske osobe.

U 2021. ulazim hrabro, obogaćena proživljenim pozitivnim i negativnim iskustvima, vodeći se smjernicama koje smo za vas pripremili u ovom izdanju. Unatoč svemu, veselim se što je na pomolu neki novi poredak, povratak osnovama, povratak prirodi. I što na scenu dolaze nova lica s kojima ćemo hrabro zakoračiti u neku drukčiju budućnost.

image
Pronađite na svim većim kioscima!
DIZAJN NASLOVNICE: TOMISLAV BOTIĆ

Uz specijalno izdanje Gloria Trendovi, koje je u prodaji su od 14. prosinca po cijeni od 20 kuna, poklanjamo vam i Afrodita kremu za ruke!

Praktične, mirisne i iznimno njegujuće…

Izazov s kojim smo suočeni odrazio se na sve segmente našeg života, ali i na naše tijelo - posebno ruke koje su izložene učestalom pranju, dezinfekciji, a sada i hladnoći. Posljedica je pretjerana suhoća i ispucalost kože ruku. Odabirom kreme iz programa Afrodita Professional njegu možete prilagoditi trenutnom stanju kože. Krema ‘Hello, perfection!’ ima anti-age učinak zahvaljujući peptidima i morskom kolagenu koji sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Zbog mirisa manga ‘Hello, summer!’ priziva ljeto, a kozmetički sastojak niacinamid poboljšava epidermalnu barijeru i štiti od pojave hiperpigmentacija. Izrazito suhe ruke najbolje je njegovati kremom ‘Goodbye, dry hands!’ na bazi karite maslaca i kakao maslaca. Ta dva sastojka djeluju iznimnom snagom vlaženja i njege. Svoj favorit pronađite u specijalnom izdanju Gloria Trendovi.

U specijalnom izdanju Gloria Trendovi 2021., između ostalog, čitajte i ove teme:

  • Svemirska utrka Elona Muska i Jeffa Bezosa
  • Promjene u muško-ženskim odnosima u doba pandemije
  • Poznati govore kako im se život promijenio zbog pandemije
  • Vodič za seksualni wellness
  • Rušenje tabua o menstruaciji
  • Novi uzori u svijetu mode i ljepote
  • Modna revolucija iz laboratorija biotehnoloških tvrtki
  • Dizajn novog doba
  • Novi trendovi u putovanjima
  • Sve za pripremu gozbe u vlastitom domu
Linker
18. travanj 2024 14:01