Nova Gloria IN

Na valovima pozitive: Dočekali smo ljeto o kakvom smo još nedavno mogli samo maštati

Ljeto je u mnogim zemljama, pa tako i u našoj, sinonim za odmor i opuštanje, dobru zabavu i kasna noćna druženja, odlazak na more i sve one stvari koje nam život čine ljepšim i veselijim - sve smo to pokušali objediniti kreativnim idejama u novom broju magazina Gloria IN.

Ljeto je u mnogim zemljama, pa tako i u našoj, sinonim za odmor i opuštanje, dobru zabavu i kasna noćna druženja, odlazak na more i sve one stvari koje nam život čine ljepšim i veselijim - sve smo to pokušali objediniti kreativnim idejama u novom broju magazina Gloria IN.

Povoljna epidemiološka situacija u Hrvatskoj dopušta nam da realiziramo ljeto o kakvom smo donedavno mogli samo maštati.

Zato smo, potaknuti optimističnom zdravstvenom i vremenskom prognozom, novi broj Glorije IN zamislili kao cjeloviti vodič za savršen godišnji odmor.

Za početak, detaljno smo istražili ponudu badića u našim trgovinama i odabrali najatraktivnije modele - zasigurno će vam trebati, neovisno o tome provedete li vikend na obali mora, rijeke ili uz bazen. Sunčani dani i otvoreni dućani motivirali su nas i da razmislimo o uređenju eksterijera: zato smo razgovarali s glumicom Ana-Marijom Percaić te grafičkom dizajnericom Jelenom Šangarelo, koje jutra i večeri provode na svojim terasama okružene biljkama i detaljima uz koje im je život naprosto ljepši.


Najbolji izlog

U našem izlogu tjedna donosimo shopping preporuke stvari uz koje i sami možete stvoriti idiličnu scenografiju za boravak na otvorenom - od roštilja do trendovskih jastučića za sjedenje. Odlučite li se za dan u prirodi, svakako proučite nove proizvode za njegu kože i kose prije, tijekom i nakon izlaganja suncu.

Unplash

Ne zaboravite, preparat sa zaštitnim faktorom trebat će vam i kad šećete gradom - stoga bez odgode promislite o kupnji proizvoda sa SPF-om. Vaš će vam ten biti zahvalan.

Pozitivne ljetne vibracije donosimo pričom o zagrebačkoj chefici Ivani Bekavac, koja je - unatoč koronakrizi i potresu 22. ožujka - ostvarila svoj plan i otvorila restoran u centru grada. Ekipi Glorije IN Ivana je otkrila recepte za jela koja su u njenom "Kutu" u rekordnom roku postala pravi hit - a koja možete, po njenim instrukcijama napraviti i sami kod kuće.


Preporuka za dobar provod

Sveopći optimizam bude i vijesti iz Šibenika, u kojem će se sezona najtoplijeg godišnjeg doba otvoriti rock festivalom na Tvrđavi Sv. Mihovila - a mi smo istražili što sve morate vidjeti i doživjeti uputite li se ondje idući vikend, koji će za mnoge biti prvi produljeni, kao naručen za kalendarski početak ljeta.

Želimo vam da aktivno uživate. Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN


Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutranji list ili online, jer vam donosimo ove inspirativne teme:

TREND Haljine i bluze ukrašene rupičastim vezom

STILSI SUD Domaći dizajneri o odjevnoj kombinaciji poznate glumice

MARKO TOLJA Modni trikovi modernog muškarca

ZDRAVA I LIJEPA NA PLAŽI Novi proizvodi za njegu prije, tijekom i poslije sunčanja

ANA-MARIJA PERCAIĆ Moj život među zagrebačkim krovovima

JELENA ŠANGARELO Dnevni boravak u mojoj džungli

IZLOG TJEDNA Sve za savršen piknik

DIZAJN PO MJERI LJUBIMACA Multifunkcionalni namještaj za pse i mačke

GASTRO Recepti za jela iz novog zagrebačkog restorana

IZLET Šibenik kao rock utvrda

Linker
26. travanj 2024 17:06