Ne propustite!

Modno proljeće stiže: U trendu su kombinezoni komotnih krojeva i karirani uzorak

Novi broj magazina Gloria IN donosi proljetne modne trendove, vodi nas u novo mjestu u gradu te nudi novu dozu inspiracije za bezbrižno uživanje u vikendu.

Ako ste fan ležernosti i ne želite gubiti vrijeme na kompleksne modne jednadžbe, odjenite kombinezon. U novom broju pronađite modele ležernih krojeva koji su rješenje za sve stilske dvojbe, pogotovo začinjeni zanimljivim modnim dodacima.

image

Volimo kombinezone komotnog kroja jer su savršeno rješenje za sve stilske dvojbe

JEREMY MOELLER/GETTY IMAGES

Veliki proljetni hit biti će i karirani uzorak, koji svjetske trendseterice nose od glave do pete. Odaberite svoj favorit između vichy kockica, decentnog prince de gallea, tartana ili pepite, te u novu sezonu zakoračite sa stilom!

image

Sjajne vijesti za sve ljubitelje domaćih specijaliteta: u Zagreu se uskoro otvara KnedlicaDA! BAR

DARKO TOMAS/CROPIX

Ne propustite uz Gloriju i Gloriju IN: Knjižica s popustima u Designer Outletu Croatia!

Nova Gloria IN donosi sjajne vijesti za sve ljubitelje domaćih specijaliteta: u Zagrebu se uskoro otvara Knedlica Da! bar u kojem će se prodavati knedle sa slatkim i slanim punjenjima. Gloria IN donosi recepte za slasne kuglice punjene makom i sirom, te knedle sa sedam vrsta gljiva.

Novi broj donosi i vodič kroz najbolje nove pudere na tržištu, kozmetičke novitete kojima nećete odoljeti, prijedloge za uređenje balkona, savjete za proljetnu sadnju te još mnogo zanimljivih vikend ideja!

image
GLORIA
Linker
14. travanj 2024 14:30