Getty Images
od new yorka do kariba

Melania Trump: Svi domovi prve dame Amerike

Nije prisegnula služiti američkom narodu, za dužnosti koje će obnašati neće primati plaću, ne planira se petljati u politiku, a od samog početka svima je jasno da Melania Trump neće niti, poput svoje prethodnice Michelle Obame, okopavati vrt oko Bijele kuće.

Jedino što je za sada sigurno da će učiniti jest renovacija svog novog doma, a kada će se to dogoditi nije poznato jer je nova prva dama Amerike, samo nekoliko dana nakon što je stupila na svoju funkciju, već prekršila dugogodišnju američku tradiciju. Naime, Melania Trump u Bijelu će se kuću useliti tek za šest mjeseci, a do tada će boraviti u New Yorku gdje sin američkog predsjedničkog para, 11-godišnji Barron, pohađa privatnu školu.

Ako je vjerovati Donaldu Trumpu, interijer Bijele kuće neće se mnogo mijenjati (što na kraju krajeva niti ne smije jer je Bijela kuća osim predsjedničke rezidencije i spomenik američkoj povijesti), no već je poznato da Melania planira prenamjeniti jednu od 132 sobe u kući u svoju oazu za uređivanje. Kako će to učiniti sa skromnih 100 tisuća dolara koliko joj je - baš kao i svakom drugom predsjedničkom paru - na raspolaganju ne zna se, no sigurno joj neće biti lako. Kako i bi kada je, od kad je napustila slovensko mjesto Sevnicu, navikla živjeti na najvišoj od visokih nogu: u posjedu obitelji Trump šest je luksuznih zdanja razmještenih od New Yorka pa sve do Kariba.

Sve o njihovim domovima pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od 26. siječnja uz koji na poklon dobivate knjižicu "Promijeni sebe", vodič za uspješniji i sretniji život.

Linker
19. travanj 2024 23:27