NE PROPUSTITE

Ljetni broj Glorije Glam u prodaji: veliki intervju s estradnom ikonom - Majom Šuput

Ljetno izdanje magazina Gloria Glam je u prodaji - na 220 stranica uživajte u inspirativnim intervjuima, modnim editorijalima, zanimljivim komentarima i kolumnama te čistim hedonističkim sekvencama.

Zvijezda ljetnog izdanja magazina Gloria Glam neponovljiva je Maja Šuput, self made estradna ikona, jedna od najvećih domaćih superzvijezda.

"Znate što me najviše fascinira kod Maje? Njezina lakoća bivanja svojom. Njezina iskrenost prema sebi, svijetu i publici koja godinama ne jenjava. Njezina snaga da živi i radi po svom. Svidjelo se to drugima ili ne. Fascinira me i činjenica da je Maja prije svega opaka šljakerica. Fascinira me hrabrost s kojom se baca u nove poslovne sfere. Oduševljava me ta njezina organska ludost na koju, priznajte si, ne možete ostati imuni", govori glavna urednica magazina Gloria Glam Vedrana Čarapović Propadalo, dok ju je autorica Zrinka Šamija, koja donosi sasvim drukčiji intervju s gospođom Šuput Tatarinov, nazvala – pametno osmišljenim brendom, fenomenom zabavljačke kulture, performericom koja se na sceni osjeća kao u majčinoj utrobi.

image

Novo izdanje magazina Gloria Glam

PRODUKCIJA GLORIA

U novom broju magazina ne propustite i komentare, intervjue i kolumne na temu tijela, novih standarda ljepote i samopouzdanja – sve vođeno porukom #lovemybody - te jedinstvene editorijale koje vam donose vodeći hrvatski kreativci. Otputujte na gastro putovanje u divan baskijski restoran, ali i u Rovinj gdje je Saša Šekoranja otvorio vrata svog novouređenog stana.

image

Novo izdanje magazina Gloria Glam

PRODUKCIJA GLORIA

Linker
30. srpanj 2022 06:02