Ne propustite

Ljepota & zdravlje: Samo u novoj Gloriji pronađite kupone s popustima do 87% za najbolje poliklinike i ordinacije

Pandemija korone promijenila je svijet i ljudske živote u svim segmentima, a ponajviše - odnos prema zdravlju. S jedne strane ojačala je kolektivna svijest o važnosti prevencije raznih bolesti, a s druge - kao apsurd - gotovo je nemoguće obavljati preventivne preglede u javnom zdravstvenom sustavu, koji je preopterećen zbog korone. U tim uvjetima sve se više pacijenata okreće privatnim zdravstvenim ustanovama, jer se tamo razni “manje važni” zdravstveni problemi mogu riješiti bez dugog čekanja.

U novom broju magazina Gloria okupili smo istaknute stručnjake iz raznih medicinskih područja koji uz Gloria kupone nude velike popuste na svoje zahvate.

Tako je, primjerice, za one koji u pandemijskim uvjetima žele medicinsku uslugu bez čekanja i kontakta (kad god je to moguće), zagrebačka Poliklinika Amruševa uvela mogućnost online pregleda.

Osim od korone, svijet pati i od pandemije pretilosti - a ekipa iz zagrebačke Poliklinike Aviva obračunava se s tim neprijateljem ljudskog zdravlja pomoću svoja tri Slim&Fit programa.

Patite li od proširenih vena, trebate znati za najmodernije metode liječenja - sklerozaciji vena pjenom (UGFS) i laserskom tretmanu (EVLT), koje primjenjuju stručnjaci u Specijalnoj bolnici Arithera.

Zanima vas u kakvoj ste kondiciji? Dr. Milan Milošević iz zagrebačke Poliklinike Ribnjak napravit će vam spiroergometriju - pretragu koja će pokazati razinu aerobnog i anaerobnog praga organizma te koja će potaknuti ispitanika na maksimalan angažman.

image
HM PRODUKCIJA

U zagrebačkoj Poliklinici Poliderma uvjerite se u moć egzosomske terapije - koja potiče razvoj novog kolagena, obnovu i učvršćenje tonusa kože. U Polikliniku Bagatin je, pak, stigao je Renew Lift - novi uređaj za nekirurško zatezanje i učvršćenje kože. Novo tehnološko čudo u Poliklinici Lohuis Filipović Medical Group zove se InMode i radi na principu radiofrekvencije, a uporabom raznovrsnih nastavaka primjenjiv je za razne indikacije - zateže liniju čeljusti, ublažava podočnjake, bore i ožiljke od akni, a koristi se i za oblikovanje tijela.

U splitskoj poliklinici Make Over Beautiful Inside & Out, kao prvoj takvoj zdravstvenoj ustanovi u Dalmaciji, uz dermatologiju, stomatologiju i medicinsku kozmetologiju, možete se podvrgnuti i anti-aging tretmanima u ginekologiji.

Ovo je vrijeme i za tretmane protiv hiperpigmentacija - a u zagrebačkom Tonus centru zdravlja i ljepote smatraju da je mezoterapija najbolja metoda za rješavanje tog problema.

Više od 90 posto osoba koje su kratkovidne ili dalekovidne kandidati su za skidanje dioptrije laserom, koji u rukama stručnjaka postaje savršeno oruđe koje popravlja vid, a time i kvalitetu života. U zagrebačkoj Poliklinici Bilić Vision primjenjuje se Femto Lasik Contour Vision - najsuvremenija i najpreciznija metoda laserskog skidanja dioptrije. Promjene na oku, tvrde pak u osječkoj Oftalmološkoj poliklinici dr. Balog, mogu ukazati na neke druge bolesti. Koristeći uređaj OCT Spectralis, koji snima debljinu očnih živčanih vlakana, dr. Slaven Balog može detektirati početak nekih neurodegenerativnih promjena kao što su Alzheimerova demencija, Parkinsonova bolest i multipla skleroza.

Konačno, iskoristite prigodu i napravite serološko testiranje, jer pokazuje prisutnost antitijela na covid-19. Slijedeći medicinske trendove, Poliklinika Analiza na svojih 7 lokacija u Hrvatskoj omogućuje brzo serološko testiranje, a u skoroj budućnosti i brze antigenske testove.

Naravno, to nisu svi dostupni tretmani i zahvati na koje možete ostvariti popust od čak 87% uz kupone iz novog broja Glorije.

Svoje usluge po najpovoljnijim cijenama za naše vjerne čitatelje nude vrhunski stručnjaci iz ovih klinika, poliklinika i ordinacija:

Linker
14. travanj 2024 21:09