Profimedia, Press Association
Glroia in specijal

Katy Perry: Nova frizura za novo poglavlje života

Američka pjevačica Katy Perry osvaja stavom i stilom: tekstovi pjesama su joj provokativni i angažirani, a promjene imidža dinamične i koloristične.

Njezina je pjesma "Chained To The Rhythm" samo u prvih tjedan dana na YouTube kanalu imala više od 36 milijuna pogleda dok je na Instagramu prati 62 milijuna obožavatelja. Impresivne brojke vrte se oko pjevačice Katy Perry. No, ona je mnogo više od pop-zvijezde lijepog lica i dopadljivih hitova. Razlog tome je i što 32- godišnja Amerikanka , osim svojem glazbenom izričaju, golemu pažnju posvećuje i imidžu. U svom posljednjem spotu za spomenutu pjesmu premijerno je pokazala svoju platinastu poludugu kosu, koju je nedugo nakon toga drastično skratila - pa sada nosi undercut u kombinaciji s kokoticom na vrhu glave.

Katy Perry arriving to the Human Rights Campaign 2017 LA Gala held at the JW Marriott LA Live in Los Angeles, USA, Image: 325822914, License: Rights-managed, Restrictions: World rights except USA, France, Germany, Spain, Italy, Australia& NZ, Switzerland, Holland, Poland and South Africa., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Sve ove promjene dogodile su se nakon prekida veze s glumcem Orlandom Bloomom što su mediji proglasili i svojevrsnom proslavom novog poglavlja života za Katy Perry. Posljednji put u javnosti je zablistala prije dva dana na gala večeri u Los Angelesu povodom projekta Human Rights Campaign. Nova frizura odlično se uklopila u elegantnu večernju crno-bijelu kombinaciju.

18 March 2017 - Los Angeles, California - Katy Perry. The Human Rights Campaign 2017 Los Angeles Gala Dinner held at the JW Marriott LA Live., Image: 325797244, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia
Profimedia, ADMedia

Veliku priču o Katy Perry pročitajte u novom izdanju časopisa Gloria IN Specijal koji je na kioscima od 20. ožujka 2017. Uz priču o poznatoj pjevačici pročitajte i sve o modnim trendovima za proljeće, a uz svaki kupljeni broj na poklon dobivate po jedan Biobaza šampon za zdravu i sjajnu kosu.

Linker
15. travanj 2024 04:21