Jakov Baričić
Novi broj na kioscima

Jubilarnih 10 godina mode, stila i ljepote GlorijeGLAM

Prije deset godina pokrenut je magazin GloriaGLAM s idejom da promiče radost življenja i uživanja. Danas, dekadu kasnije, GloriaGLAM je magazin koji iza sebe ima 59 objavljenih brojeva te mnoštvo inspirativnih priča, intevjua, modnih editorijala u čijoj su realizaciji sudjelovali brojni novinari, urednici i suradnici.

Cijeli tim stručnjaka pobrinuo se da obljetničko izdanje GlorijeGLAM za prosinac bude po mnogočem posebno. Zvijezde obljetničkog broja su četiri dame iza kojih su brojne svjetske naslovnice; Helena Šopar, Tatjana Dragović, Zvončica Vučković i Kristina Šalinović. Osim velikog editorijala i modne priče s njima u glavnoj ulozi, u novom broju GlorijeGLAM pročitajte tko su najmoćnije žene hrvatskog biznisa, saznajte pet fantastičnih recepata za delicije koje potpisuje pet najboljih kuharica u Hrvatskoj i oduševite se velikim modnim editorijalom posvećenim baletu "Orašar". U kratkom videu pogledajte kako je proteklo snimanje naslovnice!

Novu GlorijuGLAM potražite na kioscima od 5. prosinca, a uz svaki broj dočekat će vas toaletna voda novog Versace Eros Pour Femme zavodljivog mirisa.

Linker
24. travanj 2024 02:16