Getty Images
VOLITE LI EKSPERIMENTIRATI?

Još malo i kosa 'izlazi' iz karantene: Riješi test osobnosti i otkrij koja ti boja najbolje pristaje

Mogu li vas bez problema kolege iz srednje škole prepoznati na cesti? Govore li vam još od osnovne da se "niste ništa promijenili"? Ili su, pak, šokirani ako vas sretnu dvaput u pola godine, a oba puta imate istu frizuru. Danas se u testu osobnosti zabavljamo vašom - kosom!

Ako smo u ovoj karanteni zbog panedmije išta naučili, to je da aposlutno cijela civilizacija, bez obzira na dob i spol, jako pati na svoju kosu. Iako neke djevojke i žene jednako pate zbog popucalih geliranih noktiju ili zaraslih obrva, nemogućnost odlaska frizeru pogodila je sve - od službenica do ministara. I da, mislimo pritom na muškarce.

Svi imamo svoje granice: Odgovori na ova pitanja i saznaj što te najbrže može izbaciti iz takta
Koje desetljeće 20. stoljeća te najbolje opisuje: Jesi li za buntovne šezdesete ili lude sedamdesete?
Odgovori na ovih 10 pitanja i otkrij kakva si prijateljica: zabavna, nedostupna, lojalna ili realna

Portrait of Woman in Milan subway
Getty Images
Možda plava uopće nije vaša boja...

Kako se bliži trenutak u kojem ćemo svi pohrliti u salone i namirisati sva ona sredstva za tretiranje vlasi, boje za kosu i lakove te čuti klasični žamor "frizeraja", odlučili smo vam pripremiti test uz pomoć kojeg ćete otkriti je li vrijeme za ekstremnu promjenu.

Možda je za vas i dalje najbolji izbor ona frizura koju ste prije sedam godina pronašli u časopisu i od tad je nosite sa sobom svaka dva mjeseca na točno zakazan termin kod svoje drage Jasne, Vlatke ili Kristine. No jednako je moguće da ste zbog nemogućnosti posjeta Vlatki shvatili da je vrijeme da isprobate možda dvije nijanse svjetliju boju ili da baš sad isprobate onu dramatičnu crvenu koju ste oduvijek htjeli imati.

Riješite naš test osobnosti i saznajte koja boja kose bi vam super pristajala!

Linker
15. rujan 2023 03:29