NOVI POČETAK

Jelena Glišić ekskluzivno za novu Gloriju: ‘Moja ljetna avantura na Jadranu‘

Televizijska voditeljica otkriva što je presudilo njenom braku s poduzetnikom Krešimirom Lešićem te s kime provodi vruće dane na Jadranu, a 35. rođendan dočekuje nikad sretnija i zadovoljnija samom sobom.

Za HRT-ovu voditeljicu Jelenu Glišić (34) ovo je ljeto puno izazova. Početkom srpnja je s kolegama Doris Pinčić i Duškom Ćurlićem vodila Splitski festival, a potom je užareni zagrebački asfalt zamijenila čarobnim jadranskim uvalama kamo je otišla s prijateljicama. Jelena priznaje da se ne sjeća kad se posljednji put toliko radovala odmoru, jer je ovo poslije dugo vremena prvi koji provodi u ženskom društvu, umjesto sa sada već bivšim suprugom, poduzetnikom Krešimirom Lešićem.

"Nemamo neki konkretan plan, osim što bih voljela obići nekoliko otoka. Nema mi ljepše obale od naše", kaže voditeljica, kojoj je ova godina u svakom pogledu bila zahtjevnija od prijašnjih. Uz stalan angažman u tri televizijske emisije: 'Klub 7', 'AutoMarket' te 'Loto' - čije je zaštitno lice već desetak godina - u veljači je vodila Doru, a paralelno je imala i dosta 'gaža', ponajviše kongresa i konferencija za razne banke i ministarstva. I sve je to odradila iznimno profesionalno, iako je u međuvremenu prolazila kroz najteže razdoblje u privatnom životu. Da okreće novu stranicu, javnost je doznala tek u svibnju, kad se i službeno razvela.

image
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

Dolores Tolić razgovarala je s Jelenom Glišić o njezinom novom početku

U šesnaest godina, koliko je prisutna na javnoj sceni, Jelena Glišić uvijek je bila samozatajna kad je u pitanju privatni život. Zato su mnogi ostali zatečeni kad se u svibnju doznalo da se razvodi. O toj bolnoj temi bivša misica i televizijska voditeljica dosad nije javno govorila, zbog čega sam se ugodno iznenadila kad mi je pristala dati intervju.

Našle smo se u Splitu gdje je kratko boravila prije odlaska na godišnji odmor sa svojim ženskim društvom. Na snimanje je došla odlično raspoložena, a muški dio Glorijine ekipe složio se da izgleda ljepše nego ikada, što je najbolja potvrda da je spremna za novi početak.

Novo izdanje magazina Gloria donosi i pravu poslasticu - neautorizirana biografija Meghan Markle 'Istine i laži o američkoj princezi' dolazi na kioske u limitiranom izdanju po cijeni od 49 kuna. Knjigu Glorijine biblioteke G. potpisuje Nada Mirković, najveća domaća stručnjakinja za kraljevske dvore

Štošta bi o novom početku mogla ispričati Meghan Markle, čiju neautoriziranu biografiju donosimo ekskluzivno na kioscima. "Godišnji odmor idealna je prilika da više vremena posvetimo sebi i svojoj obitelji, ali i da nahranimo dušu za jesenske izazove. Neki duh bildaju adrenalinskim putovanjima, drugi ljenčarenjem na osami, a mene najbolje opušta dobra knjiga. Zato je ovog ljeta visoko na mojoj listi prioriteta neautorizirana biografija Meghan Markle koju je za Glorijinu biblioteku G. napisala naša suradnica Nada Mirković, najveća domaća stručnjakinja za kraljevske dvore", kazala je Alenka Ostrihon, glavna urednica Glorijinih izdanja.

image
LUKA GERLANC/CROPIX

Mia Musulin posjetila je obitelj Žuža, čiji pošip je nedavno osvojio prestižnu nagradu u Londonu

Uvijek mi je posebno zadovoljstvo raditi priče iz rodnog Zadra i njegove okolice. A jedna takva je o obitelji Žuža čija su vina Bora s plodnog tla Podgradine pravi šampioni lokalnih i internacionalnih natjecanja. Osnivač vinarije Zdravko i njegov sin Antonio Žuža dočekali su me s čašom njihova Pošipa iz 2019., koji je nedavno osvojio prestižnu nagradu Decanter World Wine u Londonu.

U obilasku njihove kušaonice, podruma i imanja od 20 hektara Antonio, inače DJ i vlasnik diskografske kuće Imogen Recordings, ispričao mi je sve o obiteljskom biznisu, ljubavi prema vinima i gastronomiji te planovima o otvaranju dva ‘vinska hrama’ - eno-gastro centra u srcu zadarskog zaleđa i vinsko-glazbene oaze u Zagrebu.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

Nada Mirković potpisuje neautoriziranu biografiju Meghan Markle, knjiga Gloriijine biblioteke G. dolazi u limitiranom izdanju po cijeni od 49 kuna

Bilo je nesnosno slušati neprestane napade na Meghan - od mojih prijateljica koje smatraju da je prijetvorna i nimalo autentična, onih koji uvijek zamjeraju ženama slobodu i želju da žive kako žele, do svih koji prate samo mrziteljske tabloidne portale - a o Meghan i njezinu životu zapravo ne znaju ništa... Na kraju je došao trenutak da zaista proučim njezinu biografiju i sve vjerodostojne izvore te shvatim je li bivša glumica i blogerica - koja je sama zaradila svojih prvih milijun dolara te je i prije udaje za Harryja vodila nevjerojatno zanimljiv život - obična zla manipulatorica ili možda ipak topla, vedra, kreativna žena uz koju je britanski princ napokon sretan. Pročitajte knjigu i zaključite sami, bit će vam zabavna jer je Meghanin život zanimljiv kao film ili, još bolje, kao prava moderna bajka.

image
Gloria produkcija

Uz ove zanimljive temebroju magazina Gloria potražite i sljedeće priče.

  • GRACIJA FILIPOVIĆ: Uspjeh u Cannesu
  • BRANKO UVODIĆ: Glumački izazov u mirovini
  • POLITIČARKE NOVOG KOVA: Petra Radić, Katarina Gugić, Marija Klisura, Nika Silić Maroević, Suzana Jašić i Petra Škrobot
  • ADELE: Sreća na ljubavnom terenu
  • LJEPOTA I ZDRAVLJE: Ljetne igre s kosom * Bez brige s Dijanom: Boran Uglešić
  • MODA: Ikona stila: Olivia Culpo * Matija Vuica - 40 godina karijere
  • ANA ČEOVIĆ: Kapetanica luksuzne plovidbe
  • KUHINJA DANIELE KRAMARIĆ: Srebrni pir plavog restorana
  • PUTOVANJE CADIZ: Ljetni gušti novinara Vinka Paića u Španjolskoj
  • FELJTON: RICHARD BRANSON: Multimilijarder u nebeskoj avanturi
Linker
05. travanj 2024 04:30