Nova Gloria IN donosi...

Istinska sreća: Živjeti u skladu s prirodom za ove je ljude životni stil, a ne pomodarski izlet

U doba godine kada priroda žuti i crveni, donosimo vam zeleni broj Glorije IN - i koloritom i porukom.

Obraćate li i vi u posljednje vrijeme više pažnje na saržaj deklaracije na poleđini proizvoda, a prednost dajete domaćim OPG-ovima i kupovini namirnica na tržinici?

O tome kako izgleda "zeleni" način života za novi broj Glorije IN govore ljudi kojima to nije pomodarski izlet već trajno stanje svijesti.

Među njima je i Ana Mihalić Perica, zagrebačka fotografkinja i naša dugogodišnja suradnica čija se obitelj posljednjih pet godina hrani i odijeva veganski. A otkako se lani preselila u Lund na jugu Švedske, sa suprugom je uzgojila i vlastiti vrt - kroz koji nas je provela slikom i videom.


Život u skladu s prirodom maksima je i Nike Bašić Bunić koja je motivirana vlastitim zdravljem pokrenula kozmetički brend, a za Gloriju IN otkrila je kako je od čiste konzumeristice postala osnivačica vlastite "clean" marke proizvoda čije recepture sama osmišljava.

image
Unsplash

Televizijski "Lovac na bilje" Anton Rudan donosi pak recepte za jela napravljena od namirnica s vlastitog imanja, ali i skreće pozornost na jestivo samoniklo bilje koje ovih dana možete pronaći u šetnji šumom. Postoji li bolja motivacija za odlazak u prirodu ovog vikenda? Tijelo će vam biti zahvalno, iznutra i izvana. Nadamo se da ćete uživati.

Do iduće subote...

Vaša Gloria IN


Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

image
NOVI BROJ MAGAZINA GLORIA IN POTRAŽITE SUBOTOM NA KIOSCIMA UZ JUTARNJI LIST


U NOVOM BROJU GLORIJE IN ČITAJTE I:

FOKUS Dizajner Glenn Martens

TREND Sezona kariranog uzorka

HIT KOMBINACIJA Crno i narančasto

LEKSIKON Glumac Petar Atanasoski

MUŠKA POSLA Detalji se pamte

ZELENI ODABIRI Veganski život Ane Mihalić Perice • Eko-moda • Clean kozmetika Nike Bašić Bunić • Biljni laboratorij Maje Tomljenović • Čudesna gastro šuma Antona Rudana

IZLET Tura varaždinskim vinogorjem

Linker
18. travanj 2024 12:46