Razočarenja, karijere, ljubavi...

Idealno štivo za plažu: Najbolje priče koje svjedoče o skandalima, usponima i padovima najvećih zvijezda

Ljeto sad doista može početi! Od 20. srpnja uživajte u svim čarima opuštanja uz posebno izdanje magazina Gloria, kojim vas vodimo u svijet poznatih imena svjetske i domaće scene, a svim čitateljima darujemo ultimativni beauty hit - Elemis anti-aging kremu s morskim kolagenom.

Gloria specijal uzbudljivo je štivo koje na više od 120 stranica otkriva osebujne životne priče o karijerama i ljubavima te usponima i padovima najvećih zvijezda iz svijeta filma, glazbe, mode i sporta.

Među njima su se ovoga puta našla zvučna imena svjetske i domaće scene kao što su jedna od trenutno najvećih zvijezda - Zendaya Coleman, dvostruki oskarovac i najsvestraniji hollywoodski glumac Tom Hanks, britanska mega zvijezda Adel i njena kolegica Billie Eilish. Donosimo i zanimljivu priču o borbi za nasljedstvo slavnog modnog dizajnera Karla Lagerfelda, ali i onu o britanskom premijeru Borisu Johnsonu koja proteklih mjeseci nije silazila s naslovnica. Osvrnuli smo se i na nove planove kontroverznog Elona Muska, ali i prisjetili crnog humora legendarnog Rickyja Gervaisa.

Kako je ovo po mnogočemu godina u kojoj su žene došle do izražaja nismo propustili osvrnuti se na trenutno najmoćniju ženu u Washingtonu - Nancy Pelosi, Veru Lynn, pjevačicu za najteža vremena, desetljećima privlačnu Pamelu Anderson, ali i Anne Glenconner, ženu koja je život provela u sjeni krune...

A tu su priče i o našim legendama, koje je dovoljno predstavili imenom - oni su Toni Kukoč, Relja Bašić i kralj funka - Dino Dvornik.

A za potpuni doživljaj ljetnog štiva, uz životne priče zvijezda donosimo vam veliki ljetni horoskop i križaljke, ali i "vrući" test.

Ne propustite Gloria specijal jer svim čitateljima darujemo i bestseelerom britanske kozmetičke kuće Elemis - anti-aging kremu s morskim kolagenom.

Opustite se uz idealno štivo za odmor i ne propustite Glorijin ljetni specijal životnih priča s darom za samo 20 kuna. I uživajte u ljetu!

Linker
18. travanj 2024 21:15