Nova Gloria IN stiže na kioske
 Gloria IN
Stiže nova Gloria IN!

Hit priče! Cvijeće je osvojilo stolove i postalo pravi trend, a jagode su se vratile na velika vrata

Omiljeno subotnje štivo i ovog puta donosi pregršt zanimljivosti. Kultna ženska revija Jutarnjeg lista donosi priču o kreativcu iz Svete Nedjelje, jagodama te osnovi svake kombinacije - bijeloj majici.

Omiljeno subotnje štivo i ovog puta donosi pregršt zanimljivosti. Kultna ženska revija Jutarnjeg lista donosi priču o kreativcu iz Svete Nedjelje, jagodama te osnovi svake kombinacije - bijeloj majici.

Pripremajući novi broj Glorije IN bili smo inspirirani prirodom, baš kao i kreativne industrije čiji proizvodi nam život čine ljepšim: haljine, košulje i majice iz proljetnih kolekcija izrađene su od kvalitetnog pamuka, dominantno su bijele - dakle nisu bojene što, što svjedoči o ekološki orijentiranoj svijesti tekstilnih proizvođača, a krojevi su lepršavi i ležerni i pa novi modeli asociraju na odjeću kakvu nosimo izvan urbane užurbanosti.

I dizajneri posuđa nadahnuli su se prirodnim raskošima karakterističnim za predljetnu sezonu pa na tanjurima, čašama i ubrusima dominiraju cvjetovi i listovi stvarajući sliku livade - na stolu.

Gloria IN
Na kioske uz Jutarnji list stiže još jedno izdanje kultne subotnje revije

Obiteljska radionica u Svetoj Nedjelji postala je hit u cijelom svijetu! Upoznajte Grgura Gabreka!

Ljepota prirodnih materijala glavna je pokretačka snaga i Zagrepčanina Grgura Gabreka, koji u obiteljskoj radionici u Svetoj Nedjelji izrađuje drvene ležaljke, stolove pa i gitare, a u protekle četiri godine postao je i prava YouTube zvijezda čije video filmove o nastanku stolarskih kreacija prati čak 20 milijuna ljudi diljem svijeta.

Gastro užitak potražite u divnim desertima o jagoda

Opušteni nakon listanja omiljenog subotnjeg štiva, potičemo vas da pripravite divne deserte od jagoda, čije recepte donosimo u našoj gastro rubrici. Jamčimo vam da su idealno slatko osvježenje za topli vikend pred nama.

Do iduće subote!

Vaša redakcija Glorije IN

Gloria IN
U novom broju očekuje vas mnoštvo zanimljivosti i novih trendova

Novi broj magazina Gloria IN potražite subotom samo uz Jutarnji list ili online!

U ovoj kultnoj ženskoj reviji Jutarnjeg lista i ovoga vas puta čeka pregršt zanimljivih tema:

ŽIVOT U CVIJEĆU: Tanjuri s motivima đurđica, makova...

GRGUR GABREK: Stolarke majstorije svjetske YouTube zvijezde

ZAŠTITNI MAKE-UP Znak holivudskih i glazbenih zvijezda

Linker
26. travanj 2024 01:51