Na kioscima od ponedjeljka!

Glorijino raskošno specijalno izdanje! ‘Kraljevski dvori‘ otkrit će vam sve tajne najvećih monarhija današnjice

Naslovnicu Glorijinog specijalnog izdanja ‘Kraljevski dvori‘ krasi britanska kraljica Elizabeta II. Nevjerojatna priča o životu dugovječne vladarice tek je jedna u nizu tekstova koje je za vas priredila redakcija magazina Gloria sa svojim stručnim suradnicima.

"Redakcija Glorije s ponosom predstavlja specijalno izdanje 'Kraljevski dvori' čiju naslovnicu krasi britanska kraljica Elizabeta II. - žena koja je i danas - unatoč poznoj dobi i mnogim životnim udarcima - simbol snage, mudrosti i moći", najavljuje specijalno Glorijino izdanje naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

Ideja o magazinu 'Kraljevski dvori' rodila se početkom godine, nakon konačne objave Megxita

"Prva ideja o magazinu, koji će zaokružiti naše gotovo tri desetljeća dugo praćenje događaja s kraljevskih dvora, rodila se ove zime nakon dramatične objave o konačnom razlazu britanskog princa Harryja i njegove supruge Meghan s monarhijom. Događaji koji su uslijedili - od bombastičnog intervjua s Oprom do bolesti i odlaska kraljičina bračnog druga - samo su potvrdili našu tezu da su kraljevski dvori postali novi Hollywood", kaže Ostrihon.

image
Josip Broz Tito i supruga Jovanka dočekali su kraljicu Elizabetu i princa Philipa na beogradskom aerodromu, 1972.
IMA KEYSTONE ARCHIVES/HERITAGE IMA

"Vjerujem da ćete uživati čitajući sve o burnim ljubavima i još burnijim razvodima pripadnika plave krvi. Modno nadahnuće pronađite u velikoj stilskoj slikovnici, a za bolje razumijevanje dvorskih spletki proučite detaljni vodič o nasljednom redu za krunu. Na kraju, bez obzira na sve brige koje vas možda trenutačno more, poput Kraljice nazdravite njezinim omiljenim koktelom te riješite kviz koji će vam otkriti kojoj ste princezi najsličniji. Živjeli!", zaključuje glavna urednica Glorijinih izdanja.

image
Princ Charles i Camilla s članicama kulturno-umjetničkog društva u Osijeku, 2016.
AVALON/AVALON/PROFIMEDIA

Naše specijalno izdanje potpisali su najveći domaći autoriteti na tom području

Za specijalno izdanje 'Kraljevski dvori' pišu najveći domaći autoriteti na tom području, naša suradnica Nada Mirković dugi niz godina prati živote pripadnika europskih monarhija. Glorijin novinar Nevio Pintar tijekom karijere ispisao je nebrojne tekstove o događanjima u zatvorenim krugovima te svjetske elite, a naš beauty i modni tim pripremio je zanimljive tekstove o navikama i ukusima najpoznatijih princeza današnjice. Usto, uz specijal 'Kraljevski dvore' stiže vam i poseban dar - Njegujući balzam za usne NEVA1918.

Specijal 'Kraljevski dvori' na kioske stiže 3. svibnja po cijeni od 20 kuna!

image
Gloria produkcija
Linker
19. travanj 2024 22:06