Nova Gloria IN donosi...

Gloria IN daruje mame i bebe: U novom broju pronađite visokokvalitetne Lumpi premium pelene!

Pozitivne priče i hrabri potezi sve nas vesele i motiviraju, a takve donosimo i u ovoj Gloriji IN. Obišli smo stoga dva nova mjesta u Zagrebu - dizajnerski hotel za biljke (koji je mnogo više od toga) i multifunkcionalni prostor za trening, shopping i ispijanje kave.

Na obje lokacije domaćini su nam bili mladi ljudi puni entuzijazma koji su, unatoč pandemiji, poželjeli pokrenuti vlastiti posao i na našem tržištu ponuditi nešto dosad neviđeno.

Odvažni duh broja prate i smjeli odjevni odabiri koje nudimo u našem modnom bloku: nose se zemljani tonovi i cvjetni motivi, uz koje naglašavamo povezanost s prirodom. A takvi su i veganski recepti biologinje Lune Džidić-Uzelac, kojoj je izazovno od biljnih namirnica stvarati jela za sladokusce. Pokušajte napraviti njen kruh ili brownie - a to bi mogao biti idealan obrok “za van” ako se odlučite otići u Nacionalni park Krk koji je naša vikend preporuka za izlet.

image
U novoj Gloriji IN i ove vas subote očekuje pregršt zanimljivih tema i dar!
iStock

Kao šećer na kraju, tu je i temica o tome što bebe vole. Osjetljivoj dječjoj koži potrebna je čista nježnost, a takvi su novi proizvodi prilagođeni najmlađima i obogaćeni bademovim uljem, termalnom vodom, ekstraktom nevena... Sa zadovoljstvom vam predstavljamo i Lumpi premium pelene - meke i udobne visokokvalitetne pelene za sretne bebe, koje su i poseban dar uz novi broj magazina Gloria IN.

Lumpi premium pelene, koje garantiraju elastičnost i fleksibilnost te imaju indikator za mokru pelenu i super upijajuću jezgru, pronađite u trgovinama Konzuma.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

image
Gloria IN produkcija


U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

LEKSIKON Stil mlade glumice Josipe Anković

FOKUS Dizajner Fausto Puglisi

TREND Zemljani tonovi, prirodni materijali i cvjetni motivi

HIT KOMAD Bijela košulja

NAKIT Pastelni izazov

LJEPOTA Zaštitnici bebine kože

KREATIVNA ZONA Novi ‘3 u 1’ prostor u Zagrebu

INTERIJERI Vrt dobrih ideja Marite Bonačić i Kristine Poljanić

GASTRO Veganski recepti za zadovoljstvo

IZLET Slapovima Krke

Linker
19. travanj 2024 20:37