Kćeri daruju majke

Gloria.hr daruje povodom Majčinog dana! Pratite nas na Instagramu i osvojite odličnu nagradu za vašu majku

Povodom Majčinog dana Gloria.hr nagrađuje svoje vjerne čitateljice u suradnji s našim partnerom Ghetaldus optikom koji je za vas i vaše majke pripremio zaista divne nagrade.

Druge nedjelje u svibnju obilježava se Majčin dan, posvećen posebnim osobama bez kojih ne bi bilo ni nas. Majka je jedna, jedinstvena, vrijedna i požrtvovna te zaslužuje imati svoj dan.

Kako biste razveselili svoju majku, posebice ako je niste dugo vidjeli, uključite se u nagradnu igru portala Gloria.hr i našeg partnera Ghetaldus optike koji je za vas pripremio odlične nagrade!

Kako se uključiti?

  • zapratite Instagram profil @gloria.hr
  • zapratite profil našeg vjernog partnera Ghetaldus optike
  • tagirajte svojeg ženskog uzora i što kreativnije završite rečenicu 'Volim svoju mamu jer me je naučila…'. Najkreativniji komentari dobivaju poklon bon!
  • Nagrada: 10 x 1.000 kuna

Nagradni natječaj traje od petka 7. svibnja 2021. u 17h do ponedjeljka 10. svibnja 2021. u 17h! Sretno!

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati OVDJE.

Nakon što je proslavila svoj 64. rođendan i na vlastitu robnu marku dala do sada još neviđene popuste, Ghetaldus optika odlučila je vratiti poznatu akciju 1+1 vrati poslovnice diljem Hrvatske.

U svoje 64 godine Ghetaldus optika je svojom kvalitetom i stručnim znanjem naših optičara izgradila povjerenje te bila uz vas u najbitnijim i najvećim trenucima vaših života. Dovoljno dugo da pratimo život tri generacije, te postanemo prvi izbor za one koje tek dolaze.

Dobro poznati dirigent modnih trendova u svijetu naočala Ghetaldus optika iz godine u godinu oduševljava sve širim izborom modelistike dioptrijskih naočala koje se mogu savršeno prilagoditi vašim životnim potrebama.

Osim pristupačnih cijena i trendi okvira, aktualna akcija nudi mogućnost da, uz kupnju jednih naočala u vrijednosti većoj od 700 kuna, druge iz odabrane kolekcije dobijete na dar.

Osim akcije 1+1, u Ghetaldusu besplatno provjerite svoj vid i odradite kontrolni pregled prije same kupnje. Naručite se iz udobnosti vlastitog doma uz online obrazac ili budite slobodni prošetati do vama najbliže Ghetaldus optike te rezervirati upravo onaj termin koji vama najviše odgovara.

Linker
19. travanj 2024 19:14