zagreb 21.09.2015 in spec nova lica na slici: gina victoria foto vedran peteh
 Foto: Vedran Peteh
MODNI LEKSIKON

Gina Victoria Damjanović: Sviđa mi se pin up stil, napokon sam in

Članici grupe Detour uzor su glazbene dive iz 40-ih i 50-ih pa joj je ormar pun elegantnih haljina i suknji visokog struka koje bira za nastupe, i to u jarkim bojama – kako bi kontrirala monotonim kombinacijama muškog dijela benda.

Pročitajte modni leksikon pjevačice Gine Victorije Damjanović!

…datum i mjesto rođenja: 8. travnja 1993., Supetar

… moj stil: Kad bih svoj stil morala opisati u nekoliko riječi, to bi glasilo otprilike ovako – suknje, suknje, i još suknji! Imam ih u svim krojevima, dužinama i uzorcima, a omiljene su mi one retro štiha.

… idealan proljetni stil: Suknja visokog struka midi duljine i uz nju lepršava bluza ili kratka majica! A na stopalima – cipele s nižom debljom potpeticom.

… omiljeni komad iz ormara: Jedne vintage traperice visokog struka koje mi je darovala frendica. Prijatelji znaju da jako volim i ručno rađeni nakit domaćih kreativaca pa me često razvesele unikatnim primjercima.

… najdraže shopping adrese: Uglavnom kupujem na putovanjima, a rado zavirim i u second hand dućane i posjetim Hrelić, gdje se uistinu mogu pronaći posebni komadi.

…posljednje sam kupila: Zlatne sandale iz proljetne kolekcije domaće marke Gulliver. Volim kupovati hrvatsko!

… modna inspiracija: Moram priznati da rijetko posežem za časopisima, a novosti iz modnog i kozmetičkog svijeta saznajem na blogovima. Najviše čitam blog AR-AR Barbare Repe.

… stilski uzori: Glumice i jazz-pjevačice iz 30-ih, 40-ih i 50-ih! Sviđa mi se i pin up stil, koji danas ima rock-prizvuk. Sjajno je što se retro stil vratio na velika vrata, sad napokon mogu reći da sam in!

… omiljeni dizajneri: Stranu dizajnersku scenu baš i ne pratim, ali od domaćih autora volim BiteMyStyle, eNVy Room, Aman design, Larie by Marina Lacković i Boudoir.

… što nikad ne bi stavila na sebe: Kaubojke! Nosila sam ih na jednom snimanju i nikad više!

… make-up: Kako za nastupe nanosim tešku šminku, danju kožu odmaram pa mi je make-up sveden na minimum ili ga uopće nemam.

… zelena kozmetika: Biram kozmetiku s prirodnim sastojcima – lice čistim tonicima Dr.Stribor, nakon čega nanosim serum ili noćnu kremu. Kad se sjetim, napravim piling i stavim masku.

… ne mogu bez: Kreme za kovrče Kevin.Murphy Killer Curls, a u torbi je uvijek Labello.

… kosa u pastelnim tonovima: Volim eksperimentirati s bojama pa ovih dana na vrhovima svoje kovrčave kose imam violet nijansu.

… liniju održavam: Plesom – moj odabir su jazz dance i salsa! Uz to trudim se jesti zdravo i raznoliko.

… koncertni imidž: Dečki iz benda furaju se na minimalizam i tamne boje, a ja im udaram kontru šarenim haljinama te suknjama i hlačama visokog struka.

… planovi za ljeto: Nastupat ćemo diljem hrvatske obale te paralelno snimati akustični album ‘detour10’, koji ćemo publici predstaviti na jesen u zagrebačkoj Tvornici.

Napisala Dina Dončević

Linker
18. travanj 2024 19:53