Vedran Peteh
mali aleksandar dobiva brata

EKSKLUZIVNO: Milan Popović otkriva tko je majka njegovog drugog djeteta

Srpski poduzetnik ekskluzivno za magazin Gloria otkriva tko je majka njegovog drugog djeteta te kako je njegov i Severinin sin reagirao na vijest da će dobiti društvo za igru.

Bivši suprug Severine Kojić u lipnju će po drugi put postati otac, a nada se da će do tad završiti i njegov spor sa splitskom pjevačicom u kojem se bore za skrbništvo nad njihovim sinom, danas 5-godišnjim Aleksandrom. Kako bi pokazao koliko je ozbiljan u svojim nastojanjima da dobije ravnopravno skrbništvo nad svojim djetetom, Milan Popović je nedavno postao Zagrepčanin. Dobio je, naime, boravišnu dozvolu na pet godina u hrvatskoj metropoli. Njegov zagrebački dom izgleda poput skladišta Djeda Mraza, za magazin Gloria piše Nevio Pintar, a kuća na Horvatovcu od prizemlja do tavana zatrpana je dječjim igračkama.

Recite nam nešto više o djevojci s kojom čekate novo dijete...

- Zove se Bojana, upoznali smo se u Beogradu prije nešto više od dvije godine. Studira marketing, iz dobre je beogradske obitelji, jako je zgodna, obrazovana, mlada, 23 su joj godine, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu. S njom nema svađe i prepiranja, čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju biti hirovite. Mila je, draga i mislim da će biti super majka, a to mi je važno.

Jeste li Aleksandrovu majku obavijestili o tome da ćete dobiti sina?

- Pa mi ne komuniciramo ni o drugim bitnim stvarima oko djeteta, a kamoli da je obavještavam što mi se događa u životu.

Tko kome plaća alimentaciju?

- Ja plaćam alimentaciju, 15 tisuća kuna mjesečno. To je dvostruko veća alimentacija od najviše presuđene u Hrvatskoj, ali nije mi žao jer želim najbolje svom djetetu. Bitno je da taj novac ide za potrebe našeg sina.

Jeste li sigurni da se taj novac troši namjenski?

- Kako da to procijenim? Vjerujem u to.

Cijeli intervju u kojem Milan Popović otkriva govori li njegov Aleksandar ekavicom ili ijekavicom, je li kršten u pravoslavnoj vjeri te što je sinu odgovorio kada ga je pitao zašto je napustio njegovu majku pročitajte u novom izdanju magazina Gloria koji je na kioscima od 9. veljače!

Linker
11. travanj 2024 16:36