Po medalju, pa pred oltar

Ekskluzivne fotografije s vjenčanja Anđele Mužinić i Kristijana Vincetića: Njihov prvi ples sve će raznježiti

Mjesec dana od povratka s Paraolimpijskih igara u Tokiju brončana stolnotenisačica i plivač organizirali su svadbeno slavlje iz snova, a ekskluzivne fotografije prepune emocija podijelili su samo za magazin Gloria.

Svaki svoj sportski uspjeh, među kojima su i dvije medalje na Paraolimpijskim igrama, stolnotenisačica Anđela Mužinić (28) doživjela je vrlo emotivno, a takvo je bilo i njezino vjenčanje s dugogodišnjim deč kom Kristijanom Vincetićem (30).

Plavokosa Splićanka i zagrebački plivački paraolimpijac bračne su zavjete izrekli 8. listopada, samo neko liko dana nakon što su proslavili devetu godišnji cu veze.

- Sve je bilo toliko divno, mnogo bolje nego što sam priželjkivala. Mislim da nijedna mla denka nije na vlastitom vjenčanju toliko plaka la od sreće i ushićenja. Osjećaji su me prvi put svladali tijekom priprema kod kuće, kada su mi moje četiri prijateljice donijele album s našim zajedničkim uspomenama - govori Anđela, koja se za Kristijana udala u crkvi Porođenja Blažene Djevice Marije u njezinu rodnom mjestu Srinjine ispod Mosora.

Sportašica priznaje da ju je najveće uzbuđenje uhvatilo pred prvi ples, koji su ona i Kristijan izveli u dvorištu restorana, uz more. I za njihovih 130 gostiju bio je to najdir ljiviji dio slavlja, što zbog prekrasnog ambijenta, a što zbog trenutka prepunog ljubavne simbolike...

Ekskluzivne fotografije njihova prvog plesa te detalje poput - kako je izgledalo svadbeno slavlje i gdje je održano, kakav je test mladoženja morao proći prije vjenčanja te kada su se i kako zaljubili..., čitajte u novom broju magazina Gloria!

NE PROPUSTITE! Samo u novom broju magazina Gloria i Gloria IN darujemo knjižicu s popustima u Designer Outletu Croatia i robnoj kući IKEA!

image
GLORIA


U novom broju čitajte i ove priče:

Tena Štivičić o svom iskustvu s izvantjelesnom oplodnjom: ‘Nije bilo lako, ali isplatilo se...‘

GLORIA OSOBNO Panel ‘Nova ja’ - zašto žene vole kolagen

ANDERSON COOPER Knjiga o prokletstvu Vanderbiltovih

MODA Ikona stila: Nieves Alvarez * Ružičasto doba

KUHINJA: PETRA KROLO Važno je slušati svoje tijelo

PUTOVANJE: MURANO I BURANO Reper Zlatan Hrle u skrivenim biserima Venecijanske lagune

Linker
17. travanj 2024 00:20