Nikola Vilić/Hanza Media
U prave ruke

Dobitnica vrijednog Scavolini poklon bona je naša vjerna čitateljica, Dubrovčanka Ana Piplica

Svoju dvadesetak godina staru kuhinju, dobitnica će napokon zamijeniti novom vrhunskog talijanskog proizvođača.

Da magazin Gloria svojim vjernim čitateljima ostvaruje najljepše snove ove se subote uvjerila i Dubrovčanka Ana Piplica. Računovotkinja iz Cavtata dobitnica je, naime, velike nagradne igre, koju je najpopularniji ženski lifestyle magazin organizirao u suradnji s poznatim talijanskim proizvođačem kuhinja - Scavolinijem.

Po vrijednu nagradu - od čak 100 tisuća kuna - Ana Piplica došla je u splitsku trgovinu Scavolini, gdje je za nju upriličena svečana dodjela.

- Ovo mi jedan od najsretnijih dana. Hvala magazinu Gloria što je omogućio da mi se ostvari višegodišnja želja. Kod kuće imam kuhinju staru dvadesetak godina tako da već dugo maštam o novoj, a ljepšu od Scavolinijeve nisam mogla poželjeti - kazala nam je na prigodnoj svečanosti gospođa Ana, kojoj je vrijedan dar uručila Dragica Jerkov, zastupnica Scavolinija za zemlje bivše države.

Nikola Vilić/Hanza Media
Vrijednu nagradu dobitnici je uručila Dragica Jerkov, zastupnica Scavolinija za zemlje bivše države.

Uzbuđena dobitnica na licu je mjesta i razgledala najnovije modele kuhinja, a posebno su joj se svidjele u modroj boji sa zlatnim detaljima, što je trenutno veliki trend u svijetu pokućstva.

- Još se nisam odlučila kakvu ću kuhinju uzeti, no to mi je sada slatka briga - otkrila je Ana Piplica, koju je u Split dopratio suprug Luko te kći Nina. Nedostajao im je samo sin Marko te baka Katica Piplica, koja je i najzaslužnija što je Glorijina nagrada ovoga puta otišla baš u njihove ruke.

Nikola Vilić/Hanza Media
Anu se najviše dojmila modra kuhinja sa zlatnim detaljima.

Nikola Vilić/Hanza Media

Nikola Vilić/Hanza Media

- Moja svekrva je jedna od prvih čitateljica Glorije, a tu je svoju strast prenijela i na nas pa se u našem domu već godinama kupuje svaki broj vašeg magazina. Za igru sam se sama prijavila, premda nemam sličnih iskustava. No, kad sam vidjela što je nagrada, nisam mogla odoljeti. I eto, baš sam ja imala najviše sreće, što je najbolji dokaz da se itekako isplati sudjelovati u Glorijinim nagradnim igrama - zaključila je Ana Piplica, koja je vrijedan poklon bon osvojila između nekoliko tisuća naših čitatelja. A mi joj na tome od srca čestitamo!

_______

Podsjetimo, talijanski brend Scavolini nudi brojne modele kuhinja - od klasičnih do trendovskih, te veliki izbor materijala i boja, a u nastavku možete vidjeti samo neke od njih koje bismo, neskromno govoreći, rado "udomili" i u svoja četiri kuhinjska zida :)

Linker
11. travanj 2024 09:17