Subotom na kioscima

Dobar stil na dva kotača: Gradska vožnja nikad nije bila ovako chic

Kako živjeti zdravo, održivo i obzirno prema prirodi, ali i svom novčaniku? Lako, sjednite na bicikl! Sve što vam treba za sjajan stil na dva kotača donosimo u novom broju Glorije IN

Novi broj Glorije IN posvetili smo “subkulturi” dotjeranih biciklistica koje u travnju počnu krstariti gradskim ulicama, na putu za posao, sat joge ili kavu, ženama koje u svakom trenutku drže do sebe, ali i do okoliša.

Sve smo svjesniji ranjivosti planeta na kojem živimo i zato imamo odgovornost učiniti sve što je u našoj moći da sačuvamo njezine resurse i ljepote. Možemo početi malim koracima ili još bolje - okretima pedala.

image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za vas smo odabrali najšarmantnije bicikle, modne kombinacije i obuću za proljetnu vožnju koji će pozitivno utjecati i na vaše tijelo i na duh.

Kako stiže proljeće, sve više vremena provodimo u prirodi, ali i češće prirodu unosimo u svoj dom. S tržnica, ali i iz parfumerija vraćamo se s proizvodima kojima dominiraju cvjetne note i vizure, pa vam u rubrici posvećenoj ljepoti predlažemo novitete potekle iz miomirisnih vrtova ruža i božura.

image

Recept za juhu od medvjeđeg luka pronađite u novom broju Glorije IN

NASJA DUPLANČIĆ

Gloria IN donosi i recepte za jela s najzdravijom šumskom biljkom kojoj je sezona upravo počela - medvjeđim lukom, prijedloge za izlet u dalmatinsko zaleđe i ideje za kulturno vikend uzdizanje.

Uživajte u proljeću svim čulima!

image
GLORIA IN
Linker
23. travanj 2024 19:46