SAMO U NOVOJ GLORIJI IN

Dizajnerski kokteli za vruće dane i noći: Donosimo recepte za savršeno ljetno osvježenje!

Ako se na ljetnoj žegi ne uspijevate ničime rashladiti, isprobajte neke od omiljenih koktela slavnih dizajnera i dizajnerica, ali i poznatih glumica i manekenki, čije recepte možete pronaći u novom izdanju Glorije IN. Kada ih probate, nećete ih ispuštati iz ruku, a uz njihovu neodoljivu boju savšeno će se uklopiti nakit u sličnim nijansama.

Osmišljavajući teme u Gloriji IN uvijek se trudimo pratiti atmosferu koju određeni mjesec sa sobom nosi. Kolovoz je opušten i veseo, miriše na more i kremu za sunčanje, ima okus zrelih smokava i domaće buzare, da je boja, bio bi blještavo tirkizna... Razmišljajući o ovoj naslovnici nismo dugo dvojili što na nju staviti, ono što već danima većina od nas ne ispušta iz ruke - hladno piće.

Koja je vaša omiljena ljetna tekućina?

Za mene je to čaša domaćeg bijelog vina ispijena u prirodnom hladu najdraže mi bračke konobe, s pogledom na raskošan grm bugenvilije i obitelj uspavanih mačaka. Kadar kao stvoren za Instagram koji ovih dana vrvi prizorima sezonske idile. I celebi su na društvenim mrežama aktivniji nego ikad, dijeleći s obožavateljima svoje hedonističke trenutke, poput fotografija omiljenih im ljetnih napitaka.

image
Recept za Poppy Spritz i druge koktele potražite u novoj Gloriji IN!
DELLA VITE PRESS

U ovom broju donosimo recepte najdražeg pića dizajnerice Caroline Herrere, dizajnera Paula Smitha i Stephena Webstera, draguljara Lorenza Baumera, glumice Cameron Diaz i manekenke Poppy Delevigne jer ovako vruće ljeto definitivno zaslužuje savršeno ukusan i rashlađen koktel!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
17. travanj 2024 02:30