Marijana Marinović
INTERVJU

Danas sam za siguran seks

"Kao otac petero djece, koji je uz to seropozitivan, možda nisam idealan za priču o kondomima, no upravo moje loše iskustvo treba poslužiti kao primjer. Bio sam neodgovoran, nastradao sam, i to mi daje kredibilitet da upozoravam na važnost sigurnog seksa", rekao je glumac Charlie Sheen (50) na promociji kondoma LELO HEX u njujorškoj četvrti Hell’s Kitchen. 

Kao idealnu osobu za promociju kondoma odabrali su ga Filip Sedić i Miroslav Sladić, suosnivač i direktor švedske tvrtke koja proizvodi vibratore i razne “seksi igračke”. Njihov asortiman, čini se, obogatio je i seksualni život Charlieja Sheena otkako je u studenom 2105. javnost saznala da je već godinama HIV pozitivan te da, unatoč dijagnozi, nije koristio zaštitu.

Američki glumac, koji je zbog opijanja, drogiranja i korištenja usluga prostitutki izbačen iz serijala “Dva i pol muškarca”, otkrio je u intervjuu za Gloriju za čim najviše žali, kakvo je njegovo zdravstveno stanje sada te što ima novog u njegovoj karijeri. Cijeli intervju pročitajte u novom broju magazina Gloria, koji je u prodaji od 16. lipnja, uz koji vas na dar očekuje 66 kupona za kupnju s popustom 50 posto.

Napisala Marijana Marinović

Linker
20. travanj 2024 02:16