Nova Gloria IN je na kioscima!

Bijela je ‘it‘ boja proljeća: Donosimo ideje kako je kombinirati na svjež i inovativan način

Otkrijte zašto je bijela boja kraljica sezone, koji komad iz 90-ih doživljava come back i zašto pjevačica Franka Batelić svijetle tonove – izbjegava!

Bijela boja esencija je elegancije i harmonije - govorila je francuska dizajnerica Coco Chanel, čija je očaranost bijelom imala romantične korijene. Ljubav njezina života, engleski bonvivan i polo igrač Boy Capel, poklanjao joj je bukete bijelih kamelija, cvijeća koje će postati zaštitnim znakom brenda Chanel.

Mnoge će se žene složiti s Coco - bijela djeluje iznimno elegantno i profinjeno pa volimo odjevne predmete te (ne)boje, a modni znalci smatraju da bi svaka ljubiteljica lijepog odijevanja u ormaru trebala imati pet bijelih komada: blejzer, hlače, košulju, haljinu i torbu.

Novi broj Glorije In donosi prijedloge najljepših bijelih komada te ideje kako ih kombinirati.

U rubrici Modni leksikon ugostili smo zagrebačku pjevačicu Franku Batelić koja nam je kroz smijeh priznala kako je kao mama zaigranog dvogodišnjeg dječaka shvatila da odjeću svijetlih tonova do daljnjeg treba zaobilaziti jer su dječji parkovi i nemirne ručice pravi izazov. Franka jako voli modu i ne boji se eksperimentirati, pa je tijekom 15 godina karijere na glazbenoj sceni testirala razne stilske smjerove.

image

Franka Batelić

ŠIME EŠKINJA

Otkako je postala majka sinčića Viktora, dotjerivanje je palo u drugi plan jer jurenje za neumornim dvogodišnjakom zahtijeva komotnu odjeću i udobnu obuću, no zato se na sceni rado dotjeruje. Posljednjih tjedana gledamo je i u TV showu “Ples sa zvijezdama” u kojem kao članica žirija nosi zanimljive kreacije, od kojih je najviše prašine podigao korzet izrađen tehnikom 3D printanja, prvi te vrste u Hrvatskoj.

Bijelo definitivno nije dobar izbor ni za odlazak na roštilj, čija je sezona upravo počela. Gastro blogerica Slavica Šagolj pripremila je slasne recepte s vatre, i za mesoždere i za vegetarijance, koje će oduševiti i ideje njezine kolegice Kasandre Draganić za jela sa samoniklim biljem. Želimo vam proljeće puno okusa i boja!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
19. travanj 2024 10:18