Ne propustite!

Bezvremenski komad koje možete povoljno uloviti! Donosimo raskošni odabir odjeće i obuće sa sniženja

U novom broju Glorije IN početkom vikenda vam donosimo stvari koje će vam skrenuti misli s briga - osim top izbora na sniženjima, donosimo priču o splitskoj dizajnerici koja unosi toplinu u materijale od betona, ali i recepte za slatke izazove koji će vas ostaviti - bez teksta.

Na početku vikenda donosimo pregled stvari koje će vam skrenuti misli s briga - maštovite detalje za ažuriranje sezonske garderobe, meke kapute koji već na sami dodir pružaju ugodu i utjehu, ali i najatraktivniju odjeću i obuću na sezonskom popustu. Napravili smo selekciju bezvremenskih komada u koje se uvijek isplati investirati: haljine duljine ispod koljena za poslovne i ležerne prigode, traperice, čizme visine do koljena...

Što se tiče tema iz svijeta ljepote, tu je, pak, sve u znaku praktičnosti i jednostavnosti - zbog čega predstavljamo popularne kratke frizure koje i vas možda motiviraju na makeover.

image
Produkcija Gloria IN

A na novi kućni dekor mogle bi vas navesti ljupke kreacije od betona splitske dizajnerice Mije Neretljaković koja nam je otkrila kako je tom hladnom, industrijskom materijalu pronašla "toplu" namjenu pa od njega izrađuje šarene ukrasne tegle za biljke, ali i avangardni nakit.

Uz sve te sitne estetske radosti, za kraj predlažemo da se opustite uz slatke izazove koje pred vas stavlja bloger Mile Butorac, a koji donosi recepte za neodoljive deserte. Pratite li njegove savjete, vaš će dom zamirisati na jabuke i čokoladu.

Do iduće subote...

Vaša Gloria IN

Linker
23. travanj 2024 12:45