Getty Images
the sleep revolution

Ariana Huffington: Nova karijera medijske moćnice

Osnivačica novinskog portala Huffington Post koja je godinama živjela ubojitim tempom poslovne žene napravila je zaokret u životu: dala je otkaz i objavila knjigu u kojoj tvrdi da je dobar san pravi recept za sreću, uspjeh, bolji život - i bolji seks.

Kad je Ariana Huffington (66) nakon napornog radnog dana u uredu pala u nesvijest i probudila se u lokvi krvi, slomljene jagodične kosti, shvatila je da dalje tako ne ide. Osnivačica i moćna šefica novinskog portala Huffington Post te razvedena majka dviju kćeri, Ariana je do tada živjela ubojitim tempom i produljivala je dan onako kako čine mnoge zaposlene žene: štedjela je na snu. Spavala je noću tri ili četiri sata, a danju preživljavala na litrama kave. Pad u uredu bio je zvono za uzbunu, znak da je iscrpljena i na rubu snage, a ako nastavi, uništit će se.

- Ništa vas ne natjera da se posvetite sebi kao buđenje u lokvi krvi. Svaki liječnik rekao mi je isto: morate promijeniti život - kaže Ariana Huffington, koja je tada krenula prema promjeni, premda isprva, kako je sama rekla, mikroskopskim koracima.

U novom broju magazina Gloria pročitajte životnu priču jedne od najmoćnijih osoba u svijetu medija te saznajte sve o tome kako je bilo na proslavi deset godina izlaženja luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM.

Linker
24. travanj 2024 07:07