VEDRAN PETEH/CROPIX
samo u novoj gloriji!

Antonija Blaće intimno i iskreno: ‘Voljela bih zatrudnjeti, nadam se da će se to uskoro i dogoditi‘

TV voditeljica i producentica objavila je priručnik za skidanje suvišnih kilograma, koje je dobila zbog stresa nakon potresa, a za Gloriju je iskreno govorila i o braku s Hrvojem Brlečićem te želji da se ostvari kao majka.

TV voditeljica i producentica objavila je priručnik za skidanje suvišnih kilograma, koje je dobila zbog stresa nakon potresa, a za Gloriju je iskreno govorila i o braku s Hrvojem Brlečićem te želji da se ostvari kao majka.

- Svako spominjanje ženskoga tijela - bilo da je riječ o kilogramima i majčistvu - iznimno je intimno, zato je vrlo hrabro od Antonije Blaće da je progovorila javno i o jednom i o drugom. Sve o svojim planovima i željama omiljeno televizijsko lice, ispričala je za Gloriju, otkrivši da je zbog drugog zagrebačkog potresa po prvi put u životu počela pretjerano jesti zbog stresa.

"Vjerujem da su rijetke osobe koje se u proteklih godinu dana nisu zabrinule za svoje mentalno zdravlje. Potres, korona, frustrirajući uvjeti rada u doba pandemije, zahtjevno online školovanje djece... sve to ostavlja posljedice na našu psihu, zbog čega smo u Gloriji još od početka godine pokrenuli veliku kampanju kojom promičemo važnost mentalnog zdravlja. Najvažnije je osvijestiti da nije sramota potražiti - pomoć", istaknula je Alenka Ostrihon, naša glavna urednica.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

Veliku priču s Antonijom Blaće donosi Damir Leljak

Zahvaljujući povoljnijoj epidemiološkoj situaciji i cijepljenju druženja uživo više nisu tako velik rizik, pa sam s guštom odradio i intervju s Antonijom Blaće. Sjeli smo na terasu kafića u središtu grada i pričali o brojnim temama, to više što se nismo dugo vidjeli, a TV voditeljici i producentici energija nije pala ni nakon višesatnog snimanja ispred fotoobjektiva Vedrana Peteha. Antonija, koju sam upoznao još prije sedamnaest godina kad je bila sudionica prvog hrvatskog Big Brothera, otvoreno je pričala o svemu, no povod je bila njena prva knjiga o zdravom i neradikalnom mršavljenju. Napisala ju je u vrijeme potresa i korone, dokazujući da se i u teškim trenucima može dogoditi nešto lijepo.

image
SASA BURIC/CROPIX

Dolores Tolić dugo je iščekivala intervju s Gordonom Schildenfeldom koji joj je otkrivo vrata svog doma

Na intervju s Gordonom Schildenfeldom čekala sam dulje od dva mjeseca, no svaka se minuta isplatila. Jer ne samo da nam je šibenski nogometaš predstavio svoju obitelj nego nas je i ekskluzivno pustio u njihov prekrasni dom u koji su se nedavno uselili. Popularnom Šifi ova je godina obljetnička, i to na svim poljima. Uz dva desetljeća karijere, sa suprugom Christinom u travnju je proslavio pet godina braka, a u rodnom se gradu skrasio nakon petnaestak godina pečalbe.

image
Privatni album

Snježana Dragojević Harapin otkriva osobnu stranu uglednog kardiokirurga Željka Đurića

Razgovarajući s dječjim kardiokirurgom Željkom Đurićem, koji mi je sa strašću zaljubljenika u svoj posao pričao o najtežim slučajevima iz operacijske sale, svako malo sjetila bih se engleskog glumca Hugha Laurieja, poznatog po ulozi dr. Housea. Baš kao i House - i privatno i kao lik koji tumači - ni Željko Đurić nikada ne odustaje od svojih pacijenata ma koliko situacija bila bezizgledna, bavi se veslanjem, svira klavir, vozi motor... Unatoč zavidnim profesionalnim uspjesima, nekoliko me puta upitao: ‘Zašto baš ja?’ Zato što je svojim radom pokazao da izmišljeni lik iz serije koji je postao sinonim za život, srećom, postoji i u stvarnosti, u našem gradu.

Samo u novoj Gloriji! Pripremite se za shopping - donosimo vam 60 kupona s popustima do 40 posto

image
Gloria produkcija

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

PRINC HARRY Iskreno o traumama u kraljevskoj obitelji

GIGI I BELLA HADID Slavna obitelj optužena za antisemitizam

TONKO KATOVIĆ Šaptač biljkama u Glorijinom zelenom kutku

KUHINJA: JELENA ŠIMIĆ VALENTIĆ Sklad hrane i vina hrvatske sommelierke

PUTOVANJE: PETRA PUPIĆ Bajkovite plaže Albanije

FELJTON: KOBE BRYANT Hrabro srce crne mambe

Linker
26. travanj 2024 16:56