Domenica
 Saša Burić / Hanza Media
domenica

Zavirili smo u torbicu poznate Splićanke, a otkrila nam je i tajnu bistavog izgleda

Temperature ispod ništice,  vjetar koji „grize“  za obraze i  klimatizirani,  zatvoreni prostori –  razlozi su zbog kojih je njega kože  u zimskim mjesecima intenzivnija nego u ostatku godine.  Iako je prava  cura s mora, splitska pjevačica Domenica Žuvela (26)  čiji je prošloljetni hit „Mi protiv nas“ nominiran za  čak dvije ovogodišnje  glazbene nagrade – "Cesaricu"  te "Bilo naroda"   Narodnog radija – nema problema s njegom kože na minusima, a nama je otkrila kojim preparatima najviše vjeruje te što u hladnim mjesecima krije njezina  torbica.

Koji je vaš recept za njegu kože u ovo doba godine?

Na prvom mjestu mi je kvalitetna hidratantna krema jer mi je koža dosta suha. Trenutačno koristim kremu od Kiehl'sa koju kombiniram s njihovim noćnim uljem. Preporučila bih ga svakoj ženi koja ima suhu kožu.

Od čega se sastoji vaš dnevni make-up?

Maskare i ruža u boji mesa. Puder stavljam samo u posebnim prigodama, a najviše mi odgovaraju oni lagane teksture poput „Maestro“ od Giorgio Armanija. Od istog brenda koristim i ruževe za usne jer su jako postojani.

Što od kozmetike uvijek imate sa sobom?

Samo melem za usne i kremu za ruke. I oboje je od L'Occitana. Od šminke ne nosim ništa, eventualno ruž.

Saša Burić / Hanza Media
Domenica

Kojim preparatima zahvaljujete tako sjajnu i zdravu kosu ?

Doista sam prava sretnica kad je kosa u pitanju jer je prirodno gusta i sjajna. Čak je niti ne bojam. Njegujem je Keuneovim proizvodima za prirodnu kosu, od kojih su mi se najboljima pokazali maska i ulje.

Što skriva vaša ručna torbica u zimskim mjesecima?

Uz melem i kremu za ruke, u torbici uvijek imam ružičasti Appleov iPod nano te vlažne maramice i vrećice za pse. Naime, zadnje dvije i pol godine najčešće društvo za dnevne izlaske mi je moja pudlica Zara. I ona je također zavoljela zimu otkako više vremena provodimo u Zagrebu, gdje odnedavno pohađam satove privatnog pjevanja.

Saša Burić

Linker
25. travanj 2024 15:44