Instagram
TATTOO SVIJET

Tetovaže ispod ruke trenutno su najveći trend u svijetu tetoviranja. Uzorak? - Cvjetni, naravno

Ako ste pomislili da više ne postoji nijedan djelić ljudskog tijela koji u nekom trenutku nije bilo pomodno tetovirati – prevarili ste se. Pravi trendseteri i ljubitelji tetovaža, doduše s velikom tolerancijom na bol, odnedavno tetoviraju ni manje ni više nego – pazuhe.

Zaboravite na nadlaktice, podlaktice, gležnjeve i vratove – želite li doista biti drugačiji, možda je vrijeme da istetovirate pazuhe. Trend koji se pojavio i preplavio Instagram djeluje pomalo zastrašujuće, no, mnogima se očito itekako svidio.

A post shared by Beautify (@beautifymagazine) on

A post shared by Ⓥ (@cauleighflower) on

A post shared by Amy Van R. (@atomic.amy) on

Kako bi bio u potpunosti sukladan današnjoj modi, uzorak tetovaža na ovom dijelu tijela najčešće je cvjetni. Raskošan i šaren, krasi tijela onih koji mogu podnijeti osjećaj boli i škakljanja istovremeno. Jer, dobro je znano da je područje ispod ruke izuzetno osjetljivo na podražaje, no, oni hrabri mogu se pohvaliti nečim doista posebnim.

Svrstavate li se ipak u onaj dio ljubitelja tetovaža koji je skloniji nešto decentnijim trajnim ukrasima na tijelu, razveselit će vas vijest da ne možete pogriješiti ni s manjim primjercima. Maleno, veliko, crno-bijelo ili šareno, cvijeće po vašim ramenima, rukama, a i ispod njih ultimativni je trend u tattoo svijetu.

Linker
21. lipanj 2022 08:17