Profimedia
REŽIM PREHRANE

Što se najčešće nađe na tanjuru Jessice Biel?

Brojne zvijezde pridržavaju se razno raznih dijeta, izbacuju različite namirnice na zlu glasu iz svojeg tanjura, a "cheat day" za njih ne dolazi u obzir. Za razliku od njih, američka glumica Jessica Biel vodi se jednim jedinim pravilom: uravnoteženom prehranom.

Mnogi se odlučuju za pomodne režime prehrane i iz svojeg jelovnika izbacuju različite namirnice koje su trenutačno omražene, ali ne i Jessica Biel. Slavna glumica otkrila je u intervjuu za Los Angeles Times da joj je najvažnija uravnotežena prehrana u koju su uključeni keksi i pizza, doduše samo na "cheat day".

- Ništa nisam u potpunosti izbacila, ali se bolje osjećam kada ne jedem gluten, pšenicu i mliječne proizvode: imam više energije, nemam problema s probavom i osjećam se odlično - izjavila je 34-godišnja glumica koja sa suprugom Justinom Timberlakeom ima 1-godišnjeg sina Silasa.

Dan većinom započinje s Paleo palačinkama s maslacem od badema i preljeva od domaćeg meda te svježe cijeđenim sokom ili zelenim čajem, dok za ručak priprema kvinoju s povrćem iz vrta ili vegetarijanski burger koji obožava. Za večeru kod kuće voli losos u kombinaciji s rižom i povrćem, a u slučaju da se obitelj odluči izaći na večeru bira piletinu. Ukratko, Biel voli menu koji možemo lako kopirati!

Linker
15. travanj 2024 17:58