PRESS
DSQUARED2

Senzualan novi miris s ružičastim đumbirom u središtu

Sastojci koje bismo inače pronašli u japanskoj kuhinji nisu često inspiracija za parfem, ali modna kuća Dsquared2 ne voli se držati pravila. Delikatan i pikantan miris ružičastog đumbira spojen je s koncentracijom parfema Want, lansiranog prošle godine, te je stvoren novi – Want Pink Ginger.

Miris za ženstvene, zabavne, impulzivne i moderne žene osmislio je majstor parfumer Aurélien Guichard, a radi se orijentalno-cvjetnom mirisu s neobično svježom i vibrantnom osobnošću. U gornjim notama nalaze se samo prehrambeni sastojci s ružičastim đumbirom: mangostin i ružičasti papar, limun i mandarina. U srcu mirisa slijede baršunasti tonovi Damask ruže, heliotropa i nerolija, dok su bazne note vanilija s Madagaskara, ljubičica i ambra – završetak koji ovaj miris čini uzbudljivim i senzualnim.

– Want počinje s idejom o ženi, ženi koja živi u trenutku: ženstvena, odana, zabavna, impulzivna, sa stilom. Njezina odlučnost čini je uzbudljivom, originalnom i seksi. Ona je današnja Dsquared2 žena – kazali su Dan i Dean Caten, dizajneri i osnivači brenda. Model kampanje za novi miris poznate modne kuće je, kao i uvijek, svjetski top model Rianne Ten Haken.

PRESS

Linker
14. travanj 2024 20:46