odlična suradnja

Poznati brend vibratora udružio se sa Sephorom: U ponudi imaju neke vrlo zanimljive seksi gadgete

Uvijek se zalažemo za normalizaciju i detabuizaciju ženskog zadovoljstva, baš kao i poznati brend vibratora - Dame, čiji se proizvodi od sada mogu kupiti u poznatom kozmetičkom lancu.

Ako ste single (pa čak i ako niste) i ove ste godine sebi odlučili nešto pokloniti, razveselit će vas vijest da u najpoznatiji beauty shop, Sephoru, stižu seksi igračke poznatog brenda za žensko zadovoljstvo - Dame. Čak i ako još nemate vibrator, sada je prava prilika da ga ugrabite i počastite se za sav trud koji ulažete u različite aspekte života.

Dame su osnovali seksologinja Alexandra Fine i inženjerka MIT-a Janet Lieberman, a njihov glavni cilj je seksualno osnaživanje. Tvrtka proizvodi diskretne, a snažne seksualne igračke, kao i lubrikante, anatomske jastuke i još mnogo toga, a novim partnerstvom sa Sephorom žele potaknuti na osviještavanje seksualnih problema, seksualnog zdravlja i drugih važnih tema u tom području.

"Kada proizvode za seksualno zadovoljstvo možemo vidjeti na policama uz šminku i proizvode za njegu lica, znamo da je u tijeku normalizacija seksa i užitka koji su u 21. stoljeću nepravedno tabuizirani. Osim toga, to nas podsjeća da je pristup užitku jednako važan kao i svakodnevni rituali ljepote", rekli su iz tvrtke Dame.

Čitajte i: Orgazmom protiv stresa: Pronašli smo 6 najboljih 'bullet' vibratora za kojima žene luduju već neko vrijeme

Vibrator je dobar poklon i za vaše frendice, sestre, mame (ako s njom imate otvoren odnos) pa čak i kolegice i šefice.

Trenutno su posebno popularni vibratori koji stimuliraju genitalno područje usisavanjem, s posebnim naglaskom na klitoris. Takav model i Dame ima u ponudi, a riječ je o vibratoru naziva "Aer". Vrlo je jednostavnog dizajna, s privlačnom pastelno-ljubičastom bojom i s malim otvorom na vrhu.

image

Aer vibrator

DAME PRODUCTS

Osim njega, vrlo je zanimljiv i "Eva" vibrator, koji na prvi pogled izgleda kao jaje s rukama, koje su napravljene kako bi savršeno pristajale ispod stidnih usana, dok središnji dio stimulira klitoris.

image

Eva vibrator

DAME PRODUCTS

Za koji god se odlučite, nećete pogriješiti. Američka Sephora nažalost ne dostavlja u Hrvatsku, ali Dame vibratore možete kupiti na webshopovima Jeftinije.hr, Cult Beauty i Nordstrom.

Linker
23. travanj 2024 18:59