aleksandra milinković
 Ana Mihalić
fitness groznica

Povratak u traperice: Aleksandra Milinković otkrila nam je svoje najdraže vježbe za noge

Mnogi će je prepoznati po glasu kojim svaki radni dan u showu Maraton na radiju Enter zabavlja slušatelje, drugi po jumbo plakatima na kojima je reklamirala tenisice, a brojni sljedbenici s društvenih mreža po atraktivnim odjevnim kombinacijama i zdravom načinu života koji s veseljem promovira u svojim objavama.

Popularna radijska voditeljica Aleksandra Milinković diplomirala je novinarstvo na Vernu, a vlasnica je i diplome na Fitness učilištu.

'Kad radiš u medijima dva ista dana ne postoje. Ima onih kad ujutro bezbrižno pijem smoothie i kavu s prijateljima pa lagano odlazim na radio do onih kad sam od 6 ujutro u pogonu presvlačim se, jedem u autu i dolazim doma u ponoć. Ali, koliko god mi dan bio u kaosu, trudim se da je sport uvijek dio moje svakodnevice', priča nam instruktorica i voditeljica koju je fitness groznica uhvatila još kao klinku.

'Od osme godine treniram atletiku i od tad je trčanje moja meditacija u pokretu. Prije nekoliko godina shvatila sam kako mi boravak na Savskom nasipu nije dovoljan i tu je krenulo moje istraživanje. Pronašla sam se u boksu, funkcionalnim treninzima i teretani. Sve to bio je povod da upišem i Fitnes učilište kako bih mogla trenirati sama sebe. I tu je službeno krenula moja fitness avantura. Pokušavam trenirati što više. Ne nužno zbog definicije mišića, jednostavno se nakon treninga bolje osjećam. Kombiniram sve, neka moja idealna tjedna kombinacija je dva treninga pilatesa, trčanje i funkcionalni trening koji si sama osmislim', kaže Alex.

Instagram
Alex u teretani

Dobra forma pomaže joj kad ima naporne dane i koliko god bilo teško zbog gustog rasporeda, trudi se uvijek naći bar pola sata vremena za sport. Iznimno je posvećena i zdravoj prehrani.

'Najviše novca trošim na zdravu prehranu. Obavezno u smoothie stavljam alfa alfa klice koje su bogate željezom, magnezijem i cinkom. Osim njih obožavam algu spirulinu koju konzumiram u tabletama i koja je odlična za smanjenje umora i iscrpljenosti. Kako je krenula sezona prehlada imunitet jačam askorbinskom kiselinom', objašnjava.

Ako vas je inspirirao životni stil simpatične voditeljice, a u posljednje ste vrijeme primijetili da vam najdraže traperice ne stoje kao prije, donosimo pet najdražih Aleksandrinih vježbi za donji dio tijela koje će vam pomoći da uskočite u stare traperice!

Linker
15. travanj 2024 01:27