DESETI ROĐENDAN

Povodom jubilarne obljetnice Sangha organizira besplatne radionice joge

Jedan od najpoznatijih joga studija u Hrvatskoj, Sangha Yoga Centar, 23. listopada proslavit će svoj okrugli deseti rođendan, a tim će se povodom, tijekom cijelog listopada, u Centru održavati besplatne radionice namijenjene svima zainteresiranima za disciplinu joge, uključujući i početnike.

U rasporedu besplatnih radionica za svakog je ponešto - za one koji vole intenzivnije vježbe tu su Vinyasa i Ashtanga, potom osnove poravnavanja za početnike te restorativni sat za sve one kojima je draže lagano i opušteno vježbanje. U ugodnoj i inspirativnoj shali u Radićevoj 7 iskusni i certificirani učitelji upoznat će vas s osnovama joge i opuštanja, ali i provesti kroz niz zahtjevnih asana i dati savjete za naprednije pozicije. Bez obzira na to jeste li početnik ili vježbate jogu već neko vrijeme, ove radionice izvrsna su prilika da steknete dublji i osobniji uvid u praksu joge. U nedjelju, 23. listopada, svoju desetu godišnjicu Sangha će obilježiti posebnom radionicom i koncertom.

Sangha je osnovana 2006. godine kao jedan od prvih joga studija koji se bavi podučavanjem dinamičnih stilova poput Vinyase i Ashtange, a od tada aktivno sudjeluje u stvaranju zagrebačke i hrvatske joga zajednice. U 10 godina kroz Sanghu prošlo je tisuće jogija, a mnogi koji danas uspješno vode joga satove i svoje joga centre po čitavoj Hrvatskoj i šire upravo su na prostirkama u Sanghi odvježbali svoj prvi Surya Namaskar. Tijekom godina Sangha je organizirala niz radionica međunarodnih joga učitelja svjetskoga glasa poput Duncana Wonga, Davida Swensona, Gabi Božić, Twee Merrigan, Adama Rindera i Phillipa Askewa te kroz programe za obuku učitelja pod vodstvom Nine Vukas, certificirala brojne joga učitelje koji danas u svojim zajednicama šire ovu prekrasnu disciplinu.

promo

Sve radionice su besplatne, a svoje mjesto možete rezervirati putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Jedna osoba može rezervirati maksimalno dvije radionice. Također, tijekom mjeseca možete sudjelovati u nagradnim igrama na Sangha Facebook stranici i joga izazovu na Instagramu te osvojiti razne nagrade.

Linker
25. svibanj 2022 21:28