ROX BEAUTY BATTLE

Pobjednice velikog beauty projekta oduševila su tri proizvoda bez kojeg je ljeto naprosto nezamislivo!

Na beauty projektu Rox Beauty Battle-u regionalne influencerice su kreativno predstavile beauty gadgete koji će nam olakšati život u vrućim mjesecima.

Do početka ljeta ostalo nam je nešto više od tjedan dana, što znači da je sada krajnji trenutak da se pripremimo za tople mjesece kako bismo opušteno u njima uživali. Kao uvertira za najtoplije godišnje doba proteklih tjedana održao se veliki regionalni beauty projekt Rox Beauty Battle koji je okupio 16 influencerica iz iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Pred djevojke je stavljen veliki izazov - na svojim Instagram platformama pokazale su svoju kreativnost u obliku odličnih fotografija i videa fokusiranih na beauty proizvode. Nakon završenog prvog dijela i nakon što su se bolje upoznale, djevojke su predstavile IPL uređaj Smoothskin te proizvode brenda Stylpro.

image

Djevojke su uživale u degustaciji vina u Novom Sadu.

PROMO

Njihovu kreativnost ocijenili su njihovi pratitelji, a kao nagradu za trud dobile su posebno iznenađenje - putovanje u Novi Sad, gdje su se sve odlično zabavile uz posjet vinskoj kući Kovačević i degustaciji vina.

image

Kandidatkinje ROX BEAUTY BATTLE-a.

PROMO

Nakon povratka iz Novog Sada, proglašene su pobjednice i to u nekoliko kategorija. Za najveću razinu engagementa pobjedu su odnijele Tina Grabež, Tatjana Bosanac i Sandra Drmač, dok je Marija Rosić Piskulić bila prva prema glasovima pratitelja i publike.

image

Djevojke u vinariji

PROMO

Najbolju prodaju putem promo kodova ostvarila je Marina Mamić, a Nera Nikolić bila je najbolja prema najkreativnijem contentu prema odabiru Rox Beauty žirija.

Tri proizvoda bez kojih je ljeto nezamislivo

Koliko god da volimo ljeto, vrućine često mogu biti zamorne, a ne pomaže nam niti činjenica da nam je koža osjetljivija, posebice ako puno vremena provodimo na otvorenom te smo izloženiji kombinaciji sunčevih zraka te znoju. Još ako tu ubrojimo kreme za zaštitu od sunca i sol iz mora, možemo dobiti pravu katastrofu u vidu prištića, oštećenja i povećane osjetljivosti.

image

Smoothskin Pure Fit IPL uređaj za trajno uklanjanje dlačica.

PROMO

Da se ne biste još zamarali s dlačicama, važno je na vrijeme se pripremiti za ljeto. U tome vam može pomoći veliki hit u beauty svijetu koji je oduševio i kandidatkinje Rox Beauty Battlea - SmoothSkin Pure Fit IPL uređaj.

Ovaj uređaj pomoću intenzivnog pulsirajućeg svjetla trajno uklanja dlačice, odnosno prekida njihov ciklus rasta. Dovoljno je samo 10 minuta da uklonite dlačice s cijelog tijela, no potrebno ih je prvo obrijati britvicom kako bi njihov korijen ostao ispod kože.

image

Smoothskin Pure Fit IPL uređaj može se koristiti na cijelom tijelu.

PROMO

Smoothskin Pure Fit jedan je od vodećih uređaja za trajno uklanjanje dlačica i zbog toga što nakon njega nema uraslih dlaka i iritacija. Pogodan je za svaki dio tijela - pazuhe, bikini zonu, ruke, noge, gornju usnu, a prije svakog bljeska njegov senzor provjerava odgovara li vaš ton kože i dlačica za tretman.

Ljetno osvježenje

S obzirom na to da vrućine mogu biti neizdržive, što nikako ne pogoduje vašoj koži lica, potrebno je svakodnevno ju bogato hidratizirati. Olakšanje će u tim trenucima pružiti hidratantne maske, serumi i kreme, a ako ih držite u hladnjaku poput Stylpro Beauty hladnjaka, bit će posebno osvježavajuće.

Ovaj simpatičan mali hladnjak od četiri litre idealan je spremnik za kozmetičke proizvode, posebice organske, jer im se tako produljuje vijek trajanja i mijenja sastav. Osim toga, držanjem kozmetike u hladnjaku smanjujete pojavu bakterija, a osim kozmetike u njemu možete držati i lijekove.

image

Stylpro Beauty hladnjak i čistač kistova korisni su saveznici svake beauty entuzijastice.

PROMO

Njegov dizajn uklapa se u bilo koji prostor pa ga možete držati u kupaonici, spavaćoj sobi ili u make-up kutku. I još jedna njegova prednost je ta što vam kozmetika neće mirisati po jučerašnjem ručku!

Brže i lakše čišćenje kistova

Svi znamo koliko je važno redovito čistiti alat za nanošenje šminke jer se na njemu zadržavaju bakterije, sebum s lica i nečistoće. No, čišćenje kistova je u većini slučajeva gnjavaža jer zahtijeva mnogo vremena. Ipak, Stylpro čistač za kistove uvelike olakšava taj posao.

Koncipiran je na snažnoj vrtnji pomoću koje uklanja sve ostatke šminke i nečistoće s dlačica kistova, a istovremeno ih i suši i to sve u manje od 30 sekundi. Da, vaš kistovi su tada odmah spremni za korištenje! Uz čistač dolazi i posebna Stylpro Vegan tekućina za čišćenje koja uklanja čak i najtvrdokornije ostatke šminke.

Sve uređaje možete pronaći u Rox Beauty storeu u Ilici 54 u Zagrebu ili na Rox Beauty webshopu.

Sadržaj je kreiran u suradnji s ROX Beauty.

Linker
17. travanj 2024 17:09