U SLUŽBI LJEPOTE

Pametan poklon za smooth Valentinovo: Darujte boljoj polovici beauty gadget koji preporučuje 98% žena!

Dan zaljubljenih idealna je prilika da boljoj polovici pokažete koliko ju volite. U moru vječnih klasika poput čokolade, ruža i plišanaca, ovog Valentinova svoju djevojku razveselite dugoročno glatkom kožom - o čemu prema istraživanjima sanja gotovo svaka žena!

Bila u vezi, u braku ili slobodna, svaka žena zaslužuje znak pažnje. Iako bismo ljubav trebali pokazivati svaki dan, Valentinovo je posebna prigoda koju možete iskoristiti za najljepša iznenađenja. Zašto stoga ne biste ove godine bili kreativniji i svojoj dragoj darovali istovremeno koristan, učinkovit i dar s "wow" efektom. A kad smo kod "wow" efekta preporučujemo ultimativni beauty gadget za dugoročno glatku kožu - IPL uređaj za uklanjanje neželjenih dlačica koji će muški dio publike riješiti vječnog problema oko toga što kupiti, a ne pogriješiti. Vaša bolja polovica zasigurno će biti oduševljena, a na vama je samo da se pobrinete nabaviti poklon na vrijeme!

Riječ je o najbržem i najsigurnijem uređaju za trajno uklanjanje dlačica koji je stekao svjetsku popularnost zbog svoje brzine i učinkovitosti, ali i zbog nebrojenih osmijeha na licima žena koje su vodile bitke s uraslim dlačicama i kožnim iritacijama zbog drugih vrsta i načina depilacije.

Svjetski broj jedan IPL brend za uklanjanje dlačica SmoothSkin čiji model Bare Fit je trenutno najbrži IPL na tržištu - klinički dokazano sprječava ponovni rast dlačica, dajući primjetno smanjenje dlačica u samo četiri tjedna.

image

SmoothSkin Bare Fit uređaj.

PRESS

Kako funkcionira?

SmoothSkin Bare Fit razvili su originalni pioniri i najveći svjetski proizvođač IPL-a s više od 30 godina iskustva, a dizajniran je kako bi pomogao prekinuti ciklus rasta dlačica na sljedeći način:

  • Svjetlosna energija prenosi se kroz površinu kože i apsorbira u melaninu prisutnom u dlačicama
  • Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju (ispod površine kože), onesposobljavajući folikul dlake i sprječavajući daljnji rast
  • Tretirane dlačice prirodno ispadaju tijekom razdoblja koje može varirati od nekoliko dana do 1-2 tjedna, ovisno o pojedincu
  • Skin Tone Sensor (Senzor za ton6 kože) osigurava sigurnost tretmana i bljeskanje uređaja kada je ton kože kompatibilan

Za potpuni učinak preporučuje se SmoothSkin uređaj koristiti jednom tjedno tijekom 12 tjedana, a zatim nadopunjavanje svakih dva do četiri tjedna.


Brz, siguran i precizan

Bare Fit je jednostavan za korištenje, ima i ugrađen kontaktni senzor kože koji se aktivira jednim dodirom zbog čega je tretman sigurniji i učinkovitiji. Za razliku od uređaja na tržištu čiji rok trajanja prolazi s povećanjem broja "bljeskova", SmoothSkin Bare Fit ima ih neograničen broj zbog čega nikada nećete morati brinuti o njima. Razveselit će vas i informacija kako je za tretman cijelog tijela potrebno izdvojiti svega 10 minuta, a nelagodu gotovo bezbolnog tretmana u nedavnim kliničkim ispitivanjima, korisnici su ocijenili ocjenom 1 od 10 (pri čemu je 1 najniža razina boli).


Vrijeme potrebno za tretiranje određenog dijela tijela

  • Cijelo tijelo: 10 minuta
  • Donji dio nogu: Oko 5 minuta
  • Gornji dio nogu: Oko 4 minute
  • Pazuh: oko 30 sekundi
  • Bikini linija: Oko 30 sekundi
  • Gornja usna: Oko 10 sekundi

Tretman je pogodan za lice i tijelo, a kako bi bio precizniji, dolazi s nastavkom za manja, lukavija područja, dok sigurnost daje i senzor tona kože koji upozorava ako tretman nije siguran za vaš ton.


Određivanje tona

SmoothSkin Bare Fit pogodan je za većinu tonova kože i boja dlačica, ali se ne preporučuje za vrlo tamnu kožu ili vrlo svijetle dlačice na tijelu. Korisno je znati kako SmoothSkin Bare Fit dolazi u paketu s napajanjem, preciznim nastavkom i korisničkim priručnikom, da mu nisu potrebne baterije i da ima jamstvo od dvije godine. A ako vas zanima kakve su mu recenzije, najbolje govori podatak da ga preporučuje visokih 98 posto korisnika.

Dakle, sasvim sigurno nećete pogriješiti! Jedino je pitanje kako ćete nadmašiti taj poklon dogodine...

image

Ovaj uređaj preporučuje 98% korisnika.

PRESS

SmoothSkin Bare Fit možete pronaći u Rox Beauty storeu u Ilici 54 u Zagrebu ili na Rox Beauty webshopu.

Virtualna šetnja Rox Beauty trgovinom

Više o SmoothSkin Bare fit uređaju saznajte na njihovim Facebook i Instagram stranicama.

Linker
19. travanj 2024 04:47