kraljica teretane i fotošopa

Opsesivno opterećena: J.Lo unatoč svim naporima i dalje ne prihvaća svoju (ne)savršenu stražnjicu

Tijelo iz snova, fantastičan izgled, besprijekorna figura, tijelo od milijun dolara, uvijek besprijekorna... samo su neki od naslova koji se vežu uz ime Jennifer Lopez - sve do trenutka kada na plažu stignu paparazzi.

Da nekada sati, dani i godine provedene u teretani i mukotrpno vježbanje nisu dovoljni za savršen izgled, ma koliko neki težili tome, proteklih nas je dana u to uvjerila Jennifer Lopez (51). Latino diva opsesivno je opterećena svojim izgledom jer kako bi se inače mogao objasniti nesrazmjer fotografija objavljenih na njezinom Instagramu i onih koje su snimili paparazzi na plaži dok je odmarala s obitelji.


Što jede, što izbjegava

Već je otprije poznato da je stražnjicu osigurala na 27 milijuna dolara, iznimno pazi na prehranu, dnevno unosi tek 1400 kalorija, a dan započinje proteinskim smoothiejem s bobičastim voćem, grčkim jogurtom, medom, kvinojom, orašastim plodovima, limunom i cimetom. Trudi se ne jesti prerađenu hranu već samo organsko, a njezin se ručak uglavnom sastoji od lososa i povrća, poput brokule, paprike i tikvica s faširanim mesom dok za večeru bira proteine - piletinu na razne načine. Ne konzumira alkohol, kofein i slatka pića, a tvrdi kako je voda piće zbog kojeg može trenirati još više i još jače.

Minimalno 150 minuta tjedno provede u teretani ili na plesnom treningu, a kada su njezine treninge u kombinaciji s jelovnikom pokušali savladati neki bodybuilderi, umalo da nisu popadali u nesvijest.


J.Lo nazivaju ikonom fitnessa, kraljicom teretane koja je puno prije sestara Kardashian promovirala veliku stražnjicu, a iako su neki tvrdili kako ju je radila kod estetskog kirurga, ona je to oštro demantirala kazavši kako je sto posto prirodna.

Redovito vježba s osobnim trenerom Davidom Kirschom koji je za nju osmislio trening snage, vožnju biciklima, pilates, dizanje utega što najradije odradi već ujutro kako bi popodne imala snage za plesni trening oko šipke.


Jedna od njih

I unatoč svemu tome, J.Lo i dalje, nije zadovoljna svojom stražnjicom, a očito je to iz, uvjerili smo se, itekako obrađenih fotografija na Instagramu. Naime, pjevačica je ovih dana snimljena na odmoru, a ono što su paparazzi uhvatili uvelike se razlikuje od onoga što vidimo na njezinim društvenim mrežama. I premda je jasno kako se unatoč svim naporima Jennifer i dalje bori s celulitom, ono što zabrinjava jesu upravo nametnuti ideali ljepote, koje ona sama nameće, a u svakodnevnoj je borbi s istima. Žene diljem svijeta dive joj se na savršenoj fotošopiranoj stražnjici, ne shvaćajući da je J.Lo zapravo - jedna od njih.

image
Jennifer Lopez odabrala je za odmor otočje Turks i Caicos te je ondje fotografirana kako uživa u morskim radostima.
MIAMIPIXX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
Premda u pedesetima, J. Lo je nadaleko poznata po dobroj liniji i isklesanom tijelu iako ono nije kako se prikazuje u medijima.
MIAMIPIXX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
Jennifer Lopez snima selfie.
MIAMIPIXX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 08:15