GC Images
Tako to radi Jenna Dewan

Nemate izgovora! Brzinske vježbe glumice kad ima samo par minuta...

Bolan razvod, briga za kćerkicu, naporan posao, česta putovanja - sve je to u ovoj godini nemilice kralo vrijeme koje glumica Jenna Dewan ima za sebe. Zato ima pakleni plan kad je održavanje forme u pitanju, koji bi nam svima mogao biti od pomoći - vježbe za koje ne treba puno vremena, najjednostavnije, koje samo moraju ući u naviku...

Kad je na odlasku iz hotelske sobe, a ostalo joj je još samo nekoliko minuta, glumica Jenna Dewan, kaže, ne gubi vrijeme sjedeći na kauču. Bosonoga odraditi nekoliko brzopoteznih vježbica koje imaju dugotrajan učinak - za bolje raspoloženje, samopouzdanje, ali i održavanje vitkog i zategnutog tijela kakvo krasi ovu 37-godišnju Hollywoodsku divu.

'Ponekad brzinski odradim trening, u hotelskoj sobi ili na odlasku iz kuće: 25 puta koljena-prsa, 20 sklekova, 20 čučnjeva, 10 skokova iz čučnja, 25 trbušnjaka. Ponoviti pet puta, ako vrijeme dopušta', napisala je Jenna uz video u kojem izvodi vježbe, a objavila ga je na svom Instagramu.

Prije pet godina s kolegom glumcem Channingom Tatumom dobila je kćerkicu Everly, u travnju je doživjela ljubavni brodolom. Par je, naime, na čuđenje svijeta, objavio da se razvodi.

Linker
18. travanj 2024 05:27